•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Pitmasters pulled pork

Een Amerikaanse traditie, heerlijk langzaam gegaard.

Pitmasters pulled pork

Bereidingstijd: 190 minuten

Ingredienten

Ingrediënten

 

Boston Butt of Varkensnek

•150 gram Dust2 Dust

•3 eetlepels olijfolie

•broodjes

Pulled pork is een Amerikaanse traditie, heerlijk langzaam gegaard.


•1 kop Beef&Steak Smokey Sweet

•Rookhout (Appel of Kers)

Bereiding

Bereiding:

 

1. Smeer de Boston Butt in met wat olijfolie. Bedek het vlees met All Purpose rub.

2. Verhit de bbq of smoker tot een temperatuur van 120 graden, indirecte methode.

3. Plaats het vlees op indirect vuur en laat de temperatuur niet boven 120 graden uistijgen.

    Reken 2-3 uur per kilo bereidingstijd, de kerntemperatuur moet 92 graden zijn.

4.  Als de kerntemperatuur 92 graden is mag het vlees van de bbq.

5.  Plaats in een schaal en voeg 1 kop KC Pitmaster saus toe aan het vlees

6.  Met twee vorken het vlees uit elkaar trekken en mengen

 

Op broodjes serveren met coleslaw.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13672 beoordelingen.