BBQ Special

Black Angus Picanha

Malse, heerlijk romige picanha van de Black Angus
Origin: Australia Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€20.00 Incl. VAT
- +
€20.00 Incl. VAT
Article number 5188

Availability: In stock

Description

BLACK ANGUS PICANHA

  • Malse, heerlijk romige picanha
  • Van mooie vleesrunderen in Australië
  • Prachtige marmering en smaak

Wil je een heerlijk staartstuk uit Australië? Ga dan voor de Black Angus Picanha!

VLEESRUNDEREN IN AUSTRALIË

Deze picanha komt van mooie vleesrunderen die in Australië rondlopen en genieten van het heerlijke gras wat daar allemaal groeit. De laatste circa 100 dagen worden de runderen bijgevoerd met granen uit Australië zelf. Het vlees krijgt hierdoor een prachtige marmering en smaak. Succes gegarandeerd met dit staartstuk.

AUSTRALISCH BLACK ANGUS

De Black Angus is het beroemdste runderras ter wereld. Dit hoornloze ras staat bekend om zijn sublieme vlees. Voor de melk worden deze koeien niet gehouden. Onze Australische Angus is 200 dagen met graan afgemest en dat zie je terug in de sublieme marmering. Australië is 185 keer zo groot als Nederland met 22 miljoen inwoners. De veestapel in Australië is groter dan het aantal inwoners, maar door de grootte van het land hebben de runderen er ontzettend veel vrije ruimte.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Black Angus Picanha kopen. Ga voor dit heerlijke staartstuk uit Australië en geniet van dit malse, romige stuk vlees. 

Bereiding

Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Snij vervolgens de vetkap kruislings in tot en met het onderliggende vlies. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.

(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)

Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).

Recipes
    Additional information
    Herkomst Australia
    Ingredients 100% beef
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Aged
    Fattening 100 days Grain-Fed
    Cooking method Barbecue, Oven, Grill
    nutricional value energie: 165kcal, vet: 8,1g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,9g
    Reviews

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.