Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Op zoek naar een bijzonder en stoer kerstpakket dat echt indruk maakt op jouw team of zakenrelaties? Zoek niet verder!

... Read more
Sort
Grid
sort-descending
Hoop-seizoens-pakket
€9.99
per page

Onze speciale kerstpakketten zijn perfect voor bedrijven, groot of klein. We begrijpen dat standaard kerstpakketten vaak saai en voorspelbaar zijn. Daarom hebben wij een nieuwe, culinaire draai aan de traditionele kerstpakketten gegeven.


Onze pakketten zijn namelijk speciaal samengesteld om de lekkerste en gezelligste kerstervaring te beleven. Of je nu op zoek bent naar een smakelijk avontuur door proeverijen van lokale delicatessen, een complete gourmetschaal met bijpassende wijn of een uitgebreid kerstmenu die je aan de hand van onze instructie en onze producten kunt bereiden, wij hebben voor ieder wat wils.


Onze kerstpakketten zijn niet alleen gevuld met geweldige producten, maar bieden ook onvergetelijke ervaringen die het teamgevoel versterken. Er zal nog maanden over nagapraat worden.


Zo stimuleren we niet alleen een positieve werksfeer, maar belonen we ook de inzet van jouw waardevolle personeel op een originele manier. Maak dit jaar een statement met onze stoere en speciale kerstpakketten.


Verwen jouw team met een unieke ervaring en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om deze kerst onvergetelijk te maken!