•  
  Vandaag besteld, vandaag verzonden.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Flank Steak

(1) Review (s) |

Flank Steak

Flank Steak

Flank steak is makkelijk online te bestellen, zo bewijzen wij op deze site. Bij Beef&Steak vindt u namelijk diverse soorten vlees, gemakkelijk te bestellen.

Onbekend, maar bemind

Een biefstuk gesneden van de zijlende heet een rumpsteak en van de flank heet deze een flank steak. Het is een typisch Amerikaans stuk vlees en kan rood gegeten worden. Het is in Nederland vrij onbekend, omdat het stuk flank van onze Hollandse melkkoe vaak niet echt lekker wordt gevonden. Bij Beef&Steak kunt u echter wel genieten van een stuk heerlijke Flank steak, namelijk van de flank van een Grain Fed USA rund. Meer van dit rund vindt u in de Cote de Boeuf. Om uw vingers bij op te eten!

Contact

Loopt het water u al in de mond bij het lezen van ‘flank steak’? En wilt u ook genieten van het heerlijke vlees dat Beef en Steak u te bieden heeft? Velen gingen u al voor. Als u nog vragen heeft, dan geven wij daar graag antwoord op. U kunt uw vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is: 0172-577147. Mocht u ons liever mailen, is dat ook een mogelijkheid! Dit kunt u doen via info@beefensteak.nl

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment:

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Gratis Basting Kwast
& iedere week scherpe aanbiedingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis basting kwast bij je bestelling