products
11 Review(s)

Whole Suckling Pig

Herkomst: Holland Opslagconditie: Frozen ≤ -18ºC
€74.95 Incl. VAT
- +
Artikelnummer: 1199

Availability: In stock

products
11 Review(s)

Customer Reviews 10 item(s)

1-10 of 11

Page:
  1. 1
  2. 2
levon barakazjan
Uitstekend! ik heb nu 2x een speenvarken besteld en het was supper! De service van beef&steak is tot nu toe steeds uitstekend geweest!blijf tevreden .
products
Review by levon barakazjan / (Posted on 3/24/2016)
A. Hazekamp
Wij hebben het varken volgens het recept in de oven gedaan. Eerst een half uur op 200 graden en daarna naar 175 graden. Na anderhalfuur had ik al een kerntemperatuur van 55 graden. Dus ik heb de temperatuur teruggebracht naar 90 graden. Daarna heeft hij nog een uur of twee in de oven gestaan. Hij was perfect en de smaak was geweldig. Dus even oppassen met de temperatuur
products
Review by A. Hazekamp / (Posted on 11/28/2015)
I Ottens
Gisteren een heerlijk varkentje aan het spit gemaakt! Bedankt voor de snelle levering! Het varkentje was iets te groot maar dat was zo opgelost! Heerlijk!!
products
Review by I Ottens / (Posted on 11/11/2015)
Robin
"Vorig jaar kerst een ""kerstbiggetje op de oklahoma smoker. Langzaam gegaard op eikenhout 130 graden voor een uurtje of 5-6. Resultaat: zeer smakelijke varkensvlees-vlokken welke het de dag erna ook prima deden op een broodje ""pulled pork"" eigengemaakte coleslaw en best odds barbecuesaus. Hier is meteen maar een traditie van gemaakt dus...ook dit jaar weer een varkentje gegaard op 2de kerst! De service van beef&steak is tot nu toe steeds uitstekend geweest!"
products
Review by Robin / (Posted on 12/29/2014)
Johan Rietveld
Vorige week speenvarken van ruim 14 kg opgehaald drie dagen laten ontdooien en zaterdag boven open vuur in 65 uur gaar geroosterd. Heel veel leuke reactie dan ze het varkentje boven het spit zagen hangen en heel veel complimenten over het heerlijk vlees. Dus top Groet Johan
products
Review by Johan Rietveld / (Posted on 10/28/2013)
Ik
Wij hadden het varkentje van 12-15 kg. Nadeel is dat het 2 dagen duurt om te ontdooien. Na 6 uur op een houtskoolvuur aan een spit hadden we een prima gaar varkentje dat prima smaakte.Niks mis met dit speenvarken. Goed schoongemaakt.
products
Review by Ik / (Posted on 9/17/2013)
Moling
Snelle en perfecte levering! Een ware uitkomst om dit online te bestellen. Na 6uur draaien op houtvuur een heerlijk en mals stuk vlees. Een echte aanrader!
products
Review by Moling / (Posted on 7/26/2013)
Jourik van der Ploeg
Super lekker vlees. Goed ingepakt en redelijk makkelijk te bereiden. Alleen moet je oven toch wel groot zijn :).
products
Review by Jourik van der Ploeg / (Posted on 12/30/2012)
Lesley Manuhutu
Uitstekend! ik heb nu 2x een speenvarken besteld en het was supper! Met 2de kerstdag was de hele familie er stil van en ze hebben hier dan ook heerlijk van genoten. Aanrader!
products
Review by Lesley Manuhutu / (Posted on 1/10/2012)
Vissers
Vlees van topkwaliteit echte aanrader. Enigste nadeel is dat het varken diepgevroren is en het vrij veel tijd kost om te ontdooien. Prima hoeveelheid vlees voor 7-9 personen.
products
Review by Vissers / (Posted on 11/16/2011)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products