Miguel Vergara Denver Steak
Item number: 4937In stock
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €75
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
De presa of bovenrib is een hoogwaardig schouderstuk, verkregen van het bovenste deel van de ribben van het voorste deel van het karkas. Het is een stuk met veel intramusculair vet, wat het een snit maakt met uitstekende culinaire eigenschappen, met een geweldige mondgevoel, malsheid en sappigheid.
De veelzijdigheid van de presa van rundvlees biedt ons vele opties om ervan te genieten; ideaal om te grillen of te bakken, maar ook rauw voor een goede carpaccio of tartaar.
Grupo Miguel Vergara: Toewijding aan Excellence, Dierenwelzijn en Milieubewustzijn
Grupo Miguel Vergara, opgericht in 1960, heeft zijn basis in passie voor veeteelt en dierenwelzijn. Met 100% Spaanse productie en rigoureuze kwaliteitscontroles bieden ze premium vlees. Ze zijn gericht op uitmuntendheid in de gehele productieketen, waarbij ze het beste vlees ter wereld aanbieden met aandacht voor milieu en dierenwelzijn.
De toewijding aan innovatie en strenge controles waarborgen voedselveiligheid. Als eerste Spaanse exploitatie met gecertificeerde boerderijen voor dierenwelzijn, streven ze ook naar duurzaamheid door deelname aan milieu-initiatieven en het creëren van werkgelegenheid op het platteland.
Provenance | Spain |
---|---|
Ingredients | 100% beef |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Wet Aged |
Diet | 300 days Grain-Fed |
Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Grilling, Direct |
Sort | Angus Beef |
SKU | 4937 |