•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Workshops

Workshops

Workshops

Volg een BBQ workshop

Met een BBQ workshop op onze locatie in Ter Aar, georganiseerd door Beef&Steak, weet u zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue. Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collega’s, wij hebben voor elke barbecuefan een geschikte workshop.

Voor de beginners en gevorderden een geschikte BBQ workshop

Wilt u uw barbecueniveau als beginner naar een hoger niveau tillen? Of bent u al bekend met de kunst van het barbecueën, maar wilt u graag nieuwe dingen leren? Beef&Steak biedt in beide gevallen een BBQ workshop, die volledig voldoet aan uw wensen. Voor de beginner is er bijvoorbeeld de Butcher Boys Bootcamp waarin u de basis onder knie krijgt. Wilt u weten hoe u de perfecte spareribs bereidt? Kies dan voor de Ribs&Chicken 101 workshop. Ook voor de gevorderden hebben wij een low&slow workshop, genaamd Qniversity.

Schrijf u direct in voor uw favoriete workshop!

Als u graag met uw vrienden of familie wilt barbecueën, schrijft u uzelf direct in voor een van de workshops. Wilt u als bedrijfsuitje een BBQ workshop op onze locatie volgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147. Wij maken dan speciaal een workshop op maat.

workshop barbecue

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.