BBQ Workshop

BBQ Workshop

BBQ Workshop

Volg een barbecue workshop op locatie

Met een BBQ workshop op onze locatie, georganiseerd door Beef&Steak, weet u zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue. Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collega’s, wij hebben voor elke liefhebber een geschikte barbecue workshop.

Voor de beginners en gevorderden een geschikte barbecue workshop op locatie

Wilt u uw barbecueniveau als beginner naar een hoger niveau tillen? Of bent u al bekend met de kunst van het barbecueën, maar wilt u graag nieuwe dingen leren? Beef&Steak biedt in beide gevallen een BBQ workshop op locatie aan, die volledig voldoet aan uw wensen. Voor de beginner is er bijvoorbeeld de Butcher Boys Bootcamp waarin u de basis onder knie krijgt. Wilt u weten hoe u de perfecte spareribs bereidt? Kies dan voor de Ribs&Chicken 101 workshop. Ook voor de gevorderden hebben wij een low&slow workshop, genaamd Qniversity.

Schrijf u direct in voor uw favoriete barbecue workshop!

Als u graag met uw vrienden of familie wilt barbecueën, schrijft u uzelf direct in voor een van de barbecue workshops. Wilt u als bedrijfsuitje een BBQ workshop op locatie gaan volgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147. Wij maken dan speciaal een workshop op maat.

workshop barbecue

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.