Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

USA (100 days) Grain-Fed

USA (100 days) Grain-Fed

Premium USA Grain-Fed Beef behoort tot de top van de Amerikaanse Beef. Gegarandeerd vrij van hormonen. 

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
USA-black-angus-biefstuk
Black Angus Rundvlees
ca. 125 gram
€ 7,29
flat-iron-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 500 gram
€ 33,99
chuck-eye-steak-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 350 gram
€ 13,29
cote-de-boeuf-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 93,49
skirt-steak-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 400 gram
€ 19,99
usa-grain-fed-rib-eye-steak
Black Angus Rundvlees
ca. 275 gram
€ 27,29
USA-bavette-steak
Black Angus Rundvlees
ca. 250 gram
€ 14,99
USA-grain-fed-bavette
Black Angus Rundvlees
ca. 400 gram
€ 16,95
Usa-gran-fed-sukade
Black Angus Rundvlees
ca. 250 gram
€ 10,69
USA-tri-tip-steak
Black Angus Rundvlees
ca. 200 gram
€ 6,99
per pagina

USA Prime Grain-Fed rundvlees

Deze ware premium voldoet aan alle voorwaarden voor de meest excellente beef: van het juiste ras (Angus en geselecteerde cross-breds), de juiste leeftijd, de juiste marmering (overvloedig aanwezig, vergelijk met niveau 3 van Wagyu marbling scale). Dit is de steak die de Amerikaanse steakliefhebber kan bekoren. En die lat ligt hoog!


Ons USA Grain-Fed rundvlees komt van diverse Amerikaanse bedrijven.

De uitstekende smaak van dit Amerikaanse rundvlees is het resultaat van de beste rassen die er maar zijn, in combinatie met een levenslange ervaring om ze groot te brengen. Het ras is een uitgangspunt, maar is op zichzelf geen garantie voor de beste kwaliteit vlees voor onze klanten. De sleutel van dit succes is het combineren van het beste vee met een gebalanceerd dieet, een diepgaand inzicht in de fysiologie van deze dieren en een normaal, stressvrij leven op open boerderijen en ranches op de uitgestrekte vlakten van de centrale en westelijke gebieden van de Verenigde Staten.


Tijdens de eerste 15 maanden leeft het vee op open ranches en eten zij de natuurlijke grassoorten die groeien op de centrale en westelijke vlakten van de Verenigde Staten. Tijdens de daaropvolgende 4 maanden zullen zij een zeer gebalanceerd dieet van granen en maïs krijgen, wat zorgt voor een unieke smaak en marmering van het vlees.


Het niveau van marmering (intramusculaire, zijdeachtige, kleine draden van zacht vet) is een belangrijke factor bij het bepalen van de kwaliteit van rundvlees. In Amerika kent men 3 soorten klassen rundvlees; Prime, Choice en Select. Prime is het topsegment. Choice is de hoge kwaliteit en Select de algemene kwaliteit. Bij Beef&Steak werken we alleen met Prime en Choice. Alleen in Amerika kent men een onafhankelijke instantie die die meet en keurt. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit mals, sappig en smaakvol rundvlees.


USA Prime en Choice rundvlees

Dat Prime en Choice de mooiste kwaliteit representeren zie je vooral in stukken als Cote de Boeuf, Brisket, Picanha en de Chuck. Deze producten hebben een prachtige marmering en een sublieme smaak.


Contact

Wens je graag wat meer informatie? Of heb je nog vragen? Wij horen het graag van je. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0172) 577 147. Je kunt ons ook mailen. Je kunt jouw bericht sturen naar service@beefensteak.nl. .