Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Braadstukken

Braadstukken

Bij Beef&Steak vindt u een breed aanbod van braadstukken, ook wel 'roasts' genoemd. Wij hebben een complete online slagerij waar wij vele soorten vlees verkopen van hoge kwaliteit. Wij stellen dan ook hoge eisen aan het vlees dat wij verkopen.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
lamsbout-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 1600 gram
€ 39,99
varkensrack-iberico
Varkensvlees
ca. 2200 gram
€ 80,95
Iberico Lomo (filet) braadstuk
Varkensvlees
ca. 1100 gram
€ 40,69
heijdehoeve-rack-of-pork
Varkensvlees
ca. 2400 gram
€ 52,89
Wagyu picanha
Rundvlees
ca. 2300 gram
€ 275,95
Iberico-cabecero-nek
Varkensvlees
ca. 2500 gram
€ 79,95
per pagina

Vind een lekker braadstuk in ons online aanbod


Bij Beef&Steak vindt u diverse soorten braadstukken in ons online assortiment. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten:


  • Aberdeen Angus standing rib roast
  • Black Angus flat ribs
  • Wagyu picanha

Deze heerlijke braadstukken kunt u eenvoudig bereiden in de oven of op de barbecue. Beef&Steak biedt u vlees van hoogwaardige kwaliteit en dat bieden we aan tegen scherpe prijzen. U vindt bij ons ook vele soorten andere steaks en roasts. Wij garanderen altijd dat uw braadstuk op tijd geleverd wordt, in diepvriesconditie aankomt en van uitstekende kwaliteit is. Zo kunt u er als vleesliefhebber op aan, dat u precies krijgt wat u verwacht.


Meer informatie over uw braadstuk


Wilt u graag meer informatie over ons suddervlees of ander vlees in ons online aanbod? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de opslag of verzending van uw braadstuk? Als u de informatie niet op onze website kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan vrijblijvend naar (0172) 577 147 voor meer informatie. Wij helpen u graag!