Braadstukken

Braadstukken

Een braadstuk van uitstekende kwaliteit

Bij Beef&Steak vindt u een breed aanbod van braadstukken, ook wel 'roasts' genoemd. Wij hebben een complete online slagerij waar wij vele soorten vlees verkopen van hoge kwaliteit. Wij stellen dan ook hoge eisen aan het vlees dat wij verkopen.

Vind een lekker braadstuk in ons online aanbod

Bij Beef&Steak vindt u diverse soorten braadstukken in ons online assortiment. Zo vindt u bij ons onder andere de volgende soorten:

  • Aberdeen Angus standing rib roast
  • Black Angus flat ribs
  • Wagyu picanha

Deze heerlijke braadstukken kunt u eenvoudig bereiden in de oven of op de barbecue. Beef&Steak biedt u vlees van hoogwaardige kwaliteit en dat bieden we aan tegen scherpe prijzen. U vindt bij ons ook vele soorten andere steaks en roasts. Wij garanderen altijd dat uw braadstuk op tijd geleverd wordt, in diepvriesconditie aankomt en van uitstekende kwaliteit is. Zo kunt u er als vleesliefhebber op aan, dat u precies krijgt wat u verwacht.

Meer informatie over uw braadstuk

Wilt u graag meer informatie over ons suddervlees of ander vlees in ons online aanbod? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de opslag of verzending van uw braadstuk? Als u de informatie niet op onze website kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan vrijblijvend naar (0172) 577 147 voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.