Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Label Rouge kip

Label Rouge kip

(H)eerlijke Label Rouge kip

Label Rouge is een Frans keurmerk op het gebied van dierenwelzijn van de kip. De Label Rouge kip is daarom een boerenscharrelkip, met uitloop.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze Franse boeren willen de kwaliteit van kip behouden door langzaam groeiende kippenrassen te houden. Hiermee maken ze een duurzame keuze en weet u dat u een goed behandelde kip koopt wanneer u voor Label Rouge kiest.


Veel ruimte bij een kip van Label Rouge

De kippen krijgen minstens 81 dagen de tijd om op hun eindgewicht te komen. Met 11 kippen per m² hebben deze kippen veel ruimte en ze mogen naar buiten, met een uitloop naar buiten van 2 m² per kip. Verder gelden speciale eisen aan het diervoer, zoals minimaal 75% granen in het voedsel. Dit heeft een gunstig effect op de vleeskwaliteit. Kies uit ons Label Rouge aanbod uit de Label Rouge boeren scharrelkip of de Label Rouge kipfilet Supreme.


Een Label Rouge kip heeft u zo in huis

Wanneer u op een doordeweekse dag vóór 16.15 uur bestelt, heeft u onze Label Rouge kip morgen al in huis! Bestel dus snel bij dé online slager. Heeft u vragen over onze producten of bezorging? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar (0172) 577 147 of door gebruik te maken van onze chatfunctie.