•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Primo BBQ Smoker

Primo BBQ Smoker

Primo BBQ Smoker

Een Primo keramische barbecue

Wanneer u graag vlees bereidt, doet u er goed aan om een Primo keramische barbecue aan te schaffen. Dit kan namelijk gezien worden als dé barbecues onder de barbecues. De Primo in combinatie met vlees van de beste kwaliteit is een combinatie die gezien kan worden als een gegarandeerd succes. Zowel de Primo barbecue als het vlees bestelt u eenvoudig online bij Beef&Steak.

De Primo barbecue zorgt voor een heuse smaaksensatie

Bij Beef&Steak vindt u een Primo keramische barbecue in een speciale Jack Daniels limited edition. De ovale vorm van deze barbecue, zorgt ervoor dat er meer ruimte is om uw vlees kwijt te kunnen. Zo beschikt het over twee D-vormige roosters, waardoor met verschillende hoogtes gewerkt kan worden. Daarnaast zorgt het voor meer smaak, dankzij de Kemado style bereiding. De Primo barbecue behoudt een constante temperatuur, brand lang en is snel gebruiksklaar. U zult zien dat het vlees veel sappiger en smaakvoller is wanneer het van de Primo barbecue afkomt.

Dankzij de Primo barbecue kunt u gewoon plaatsnemen bij uw gasten

Het is zelfs mogelijk om zowel indirect als direct te grillen. Dit zorgt ervoor dat u niet constant uw vlees hoeft te keren. Dankzij de constante en gelijkmatige verwarming, wordt het vlees altijd tot perfectie bereid. Hierdoor kunt u gewoon aan tafel plaatsnemen en genieten van de aanwezigheid van uw gasten. Bereidt daarom een heerlijk stuk lamsrack of picanha op de Primo barbecue en verras uzelf en uw gasten met de heerlijke bereiding van deze barbecue. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.