Een Primo keramische barbecue

Een Primo keramische barbecue

Een Primo keramische barbecue

Wanneer u graag vlees bereidt, doet u er goed aan om een Primo keramische barbecue aan te schaffen. Dit kan namelijk gezien worden als dé barbecue onder de barbecues. De Primo samen met lekker vlees van de beste kwaliteit is een combinatie die gezien kan worden als een gegarandeerd succes. Zowel de Primo keramische barbecue als het vlees bestelt u eenvoudig online bij Beef&Steak.

De Primo keramische barbecue zorgt voor een ware smaaksensatie

Bij Beef&Steak vindt u een Primo keramische barbecue in een speciale Jack Daniels limited edition. De ovale vorm van deze barbecue zorgt ervoor dat er meer ruimte is om uw vlees kwijt te kunnen. Zo beschikt deze barbecue over twee D-vormige roosters, waardoor u met verschillende hoogtes kunt werken. Daarnaast zorgt het voor meer smaak, dankzij de Kemado style bereiding. De keramische barbecue behoudt een constante temperatuur, brand lang en is snel gebruiksklaar. U zult zien dat het vlees veel sappiger en smaakvoller is wanneer het van de Primo barbecue afkomt dan wanneer het op een gewone barbecue bereid is. Ook kunt u bij ons terecht voor een smokerbox om uw vlees heerlijk te roken met behulp van een pellet smoker.

Bestel uw nieuwe barbecue en geniet samen met uw gasten

Bij deze keramische barbecue is het zelfs mogelijk om zowel indirect als direct te grillen. Dit zorgt ervoor dat u niet steeds uw vlees hoeft om te keren. Dankzij de constante en gelijkmatige verwarming, wordt het vlees altijd tot perfectie bereid. Hierdoor kunt u gewoon aan tafel plaatsnemen en genieten van de aanwezigheid van uw gasten. Bereid een heerlijk lamsrack of picanha op de Primo barbecue en verras uzelf en uw gasten met de heerlijke bereiding. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.