Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Livar Kloostervarken

Livar Kloostervarken

In 1999 bedachten vijf varkensboeren in Limburg uit ontevredenheid van hun toenmalige werk en leven, het Livar kloostervarken. Dit varken moest zich gaan onderscheiden in smaak, vleeskwaliteit en dierenwelzijn.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
livar-gerookt-ontbijtspek
ca. 150 gram
€ 4,29
Livar Krabbetje
Livar Varkensvlees
ca. 950 gram
€ 17,59
Livar Abdijburger
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 5,79
Livar Hamlappen
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 9,09
livar-varkenssaucijs
Varkensvlees
€ 4,99
Livar Reuzel
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 3,79
per pagina
Voorgeselecteerde maaltijden
Probeer onze pakketten


worstenpakket

Barbecuepakket Easy

probeerpakket

weekend-bbq-pakket

Na een ontdekkingsreis door Spanje, waar het Iberico varken al volop werd gehouden, werd in Nederland begonnen met een strenge selectie van varkensrassen. De uiteindelijke, ultieme kruising werd gehouden op Abdij Lilbosch in Echt (Limburg). Daar lopen de varkens nog steeds rond en worden ze verzorgd door monniken die op de abdij wonen. Door de populariteit en het gebrek aan ruimte op de abdij, werkt Livar inmiddels met een zevental boerderijen die de omgevingen en werkwijze zoals op de abdij, zo goed mogelijk nastreven. Kwaliteit en dierenwelzijn worden zeer streng gecontroleerd.


Het smakelijke vlees van het Livar kloostervarken


Vlees van het Livar kloostervarken kenmerkt zich door de mooie marmering en ruime vetlaag op het vlees. Smaken zitten geconcentreerd in vetten. Het vet tussen de spieren komt bij de bereiding vrij. Vele restaurants hebben dit prachtige vlees al sinds het begin op de kaart staan. Het vlees is zo mooi van smaak en structuur dat zelfs de delen die normaal het gehakt in gaan nog worden gebruikt voor de mooiste gerechten. De sukade, de Picnic en de Boston Butt zijn hier wel de smakelijkste voorbeelden van.


Bestel dit heerlijke vlees online


De teamleden van Beef & Steak zijn zelf gaan kijken op deze prachtige abdij en waren zeer onder de indruk van de werkwijze en passie waarmee Livar werkt. Daarom kunt u vlees van het Livar kloostervarken in onze webshop bestellen. Wilt u meer weten over Livar of over een van onze andere producten? Dan kunt u altijd bellen naar (0172) 577 147 of een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl.