•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Steaks

Steaks

Een steak is het toonbeeld van luxe en lekker eten. Met een premium, malse steak op de BBQ laat u elke vleesliefhebber watertanden. De lekkerste steak bestelt u daarom bij Beef&Steak. Met onze 100% garantie haalt u gegarandeerd de lekkerste steaks in huis, van de allerhoogste kwaliteit. ‘Steak’ zit immers niet voor niets in onze naam.

De perfecte steak bereidt u op de BBQ

Het bereiden van een steak op de BBQ hoeft niet moeilijk te zijn, mits u gebruikmaakt van de juiste materialen, producten en de bereidingswijze voor het betreffende stuk vlees. De ene steak grilt u aan beide kanten bruin. De andere steak moet juist eerst een hogere kerntemperatuur bereiken voordat u deze aan beide kanten dichtschroeit.

Of bereidt u het liever in de pan?

Voor het bereiden van een steak kunt u uiteraard ook kiezen voor het bereiden in de koeken- of grillpan. Hierbij is het belangrijk dat u voldoende olie of boter gebruikt en het vlees op exact de juiste momenten draait.

Welke steak is uw favoriet?

Bij Beef&Steak bestelt u eenvoudig uw favoriete biefstuk. In ons assortiment vindt u allerlei soorten, waar uw favoriet gegarandeerd ertussen zit. Een kleine greep uit ons assortiment:

Ontdek de veelzijdige recepten

Of u er nu voor kiest om een entrecote op de BBQ te bereiden of een flat iron steak in de grillpan klaar te maken, op onze website vindt u verschillende recepten voor het bereiden van de lekkerste steaks. Daarnaast vindt u bij elk product de meest gebruikte kerntemperaturen voor het beste resultaat.

Meer weten? Bel ons!

Bestel direct uw favoriete steak voor op de BBQ of in de pan bij ons online en ontvang deze morgen al! Bel ons gerust als u meer wilt weten over onze steaks, u kunt ons bereiken op 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.