Steaks

Steaks

Steak bereiden op de BBQ

Een steak is het toonbeeld van luxe en lekker eten. Met een verse, malse steak van de BBQ laat u elke vleesliefhebber watertanden. De lekkerste steak van de beste kwaliteit bestelt u daarom bij Beef&Steak. Met onze 100% versgarantie haalt u gegarandeerd de lekkerste steaks in huis, van de allerhoogste kwaliteit. ‘Steak’ zit immers niet voor niets in onze naam.

De perfecte steak bereidt u op de BBQ

Het bereiden van een steak op de BBQ hoeft niet moeilijk te zijn, mits u gebruikmaakt van de juiste materialen, producten en bereidingswijze. De bereidingswijze verschilt namelijk per steak. De ene steak grilt u aan beide kanten bruin, de andere moet eerst een hogere kerntemperatuur bereiken voordat u deze dichtschroeit.

Of bereidt u de steak liever in de pan?

Voor het bereiden van een steak kunt u uiteraard ook kiezen voor het bereiden in de koeken- of grillpan. Hierbij is het belangrijk dat u voldoende olie of boter gebruikt en het vlees op exact de juiste momenten draait. Laat het vlees vervolgens net zo lang rusten als dat u het gebakken heeft. Op deze manier serveert u telkens weer de ideale steak.

Welke steak is uw favoriet?

Bij Beef&Steak bestelt u eenvoudig uw favoriete biefstuk. In ons assortiment vindt u allerlei soorten, waar uw favoriet gegarandeerd tussen zit. Een kleine greep uit ons assortiment:

Ontdek de veelzijdige recepten voor steak

Of u er nu voor kiest om een entrecote op de BBQ te bereiden of een flat iron steak in de grillpan klaar te maken, op onze receptenpagina vindt u verschillende recepten voor het bereiden van de lekkerste steaks. Daarnaast vindt u bij elk product de meest gebruikte kerntemperaturen voor het beste resultaat. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147.  

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.