Entrecote

Entrecote

Vind verschillende soorten entrecote

Een verrukkelijke entrecote voor een verrukkelijke prijs koopt u bij Beef&Steak. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Beef&Steak, uw online slager. Wij streven ernaar lekker en kwalitatief vlees te verkopen in heel Nederland.

Entrecote van Beef&Steak: een heerlijk stuk vlees

Entrecote komt van de dunne lende en heeft een heel klein vetrandje, dat zeker niet wordt verwijderd! Het geeft namelijk zijn smaken af aan het vlees. In ons assortiment vindt u diverse soorten entrecote, zoals die van de Waygu. Het vlees heeft een buitengewoon bijzondere smaak en is door zijn onverzadigde vetzuren ook nog eens gezond. Maar er is meer. Wij hebben namelijk ook entrecote van de Aberdeen Angus en het Rubia Gallega. Kijkt u ook eens bij onze T-bone steaks, dat zijn een soort entrecotes met haas én been. U kunt onze entrecotes gemakkelijk bestellen. Wij verzenden deze dan nog dezelfde dag als u voor 16.15 uur besteld heeft.

Meer informatie over onze entrecote

Wilt u meer weten over onze entrecote of de andere verschillende vleessoorten uit ons assortiment? Wij informeren u graag. Voor meer informatie over onze producten of voor antwoorden op uw vragen kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur bellen naar onze klantenservice. Deze is bereikbaar via (0172) 577 147. Of u stelt uw vraag aan één van onze slagers via de chatfunctie. 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.