•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Entrecôte

Entrecôte

Entrecôte

Een verrukkelijke entrecôte voor een verrukkelijke prijs koopt u bij Beef&Steak. Op deze site vindt u diverse soorten vlees. Hoge kwaliteit, dát is Beef&Steak, uw online slager. Wij streven ernaar lekker en kwalitatief vlees te verkopen in heel Nederland.

Entrecôte van Beef&Steak: heerlijk stuk vlees

Entrecôte komt van de dunne lende en heeft een heel klein vetrandje, dat zeker niet wordt verwijderd! Het geeft zijn smaken af aan het vlees. In ons assortiment vindt u diverse soorten entrecôte, zoals die van de Waygu. Het vlees heeft een buitengewoon bijzondere smaak en is door zijn onverzadigde vetzuren ook nog eens gezond. Maar er is meer. Wij hebben namelijk ook entrecôte van de Aberdeen Angus en het Rubia Gallega.  

Kijkt u ook eens bij onze T-bone steaks, dat zijn een soort entrecôtes met haas én been. U kunt onze entrecôtes gemakkelijk bestellen. Wij verzenden deze dan nog dezelfde dag als u voor 17.00 uur besteld heeft. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze entrecôte of de andere verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Wij informeren u graag. Voor meer informatie over onze producten of voor antwoorden op uw vragen kunt u tussen 09.00u en 17.00u bellen naar onze klantenservice. Deze is bereikbaar via 0172-577 147. U kunt ook een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl. Of u stelt uw vraag aan één van onze slagers via de chatfunctie.

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.