•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in NL v.a. € 70,-
 •  
  Achteraf betalen (Klarna)

Gourmet

Bij Beef & Steak kunt u niet alleen een gourmetschotel met het lekkerste vlees online bestellen, maar ook uw eigen gourmet samenstellen. U vindt bij ons vlees van de hoogste kwaliteit. Bovendien is ons vlees exclusief: u bakt en braadt naast kipfilet en burgers ook heerlijke ossenhaaspuntjes en biefstuk uit allerlei streken. Wilt u eens een gourmet met speciale soorten vlees samenstellen voor u en uw gezelschap, dan vindt u bij ons gegarandeerd de perfecte gourmetschotel die u eenvoudig online kunt bestellen!

Een gourmetschotel met uw favoriete vlees online bestellen in de juiste hoeveelheden

Wat is er nu fijner dan een gourmet zelf samenstellen met het vlees dat u en uw gezelschap lekker vindt? Vooral rond de feestdagen is een speciale gourmet erg populair en omdat u het rond die tijd vaak erg druk heeft, wilt u het natuurlijk gemakkelijk online kunnen bestellen. Bij Beef & Steak selecteren we de beste vleessoorten met veel zorg en aandacht. Een gourmetschotel kunt u bestellen in verschillende samenstellingen en hoeveelheden, dus voor elk gourmetgezelschap is er een perfect diner voor te bereiden.

Het assortiment voor uw gourmet

Bij het samenstellen van uw gourmet heeft u een uitgebreide keuze. Kies bijvoorbeeld voor Nieuw-Zeelandse Lamsrack, Hollandse Biefstuk, Zuid-Amerikaanse Ossenhaas, Hollandse Scharrelkipfilet en heerlijke zalmfilet. Al ons vlees kopen we bewust in. Dit wil zeggen dat we niet alleen naar een hoge kwaliteit kijken, maar ook naar een verantwoorde en duurzame productie.

Eenvoudig bestellen en duidelijke levertijden

Een groot voordeel van het online bestellen van een gourmetschotel bij Beef & Steak is dat u de leverdag zelf kunt kiezen. Wanneer u kiest voor Trunkrs avondlevering bij uw bestelling, kunt u ervan uitgaan dat uw bestelling op het gewenste moment geleverd wordt. Wel zo fijn, want het gaat immers om kwalitatief hoogwaardig vlees dat u graag zo goed mogelijk opdient. Uw bestelling komt bovendien in diepvriesconditie aan, want in tegenstelling tot PostNL biedt Trunkrs een diepvriesgarantie. Bent u niet tevreden? Dan bieden wij een niet-goed-geld-terug-garantie! Daarnaast is onze verzendwijze beter voor het milieu door het herbruikbare verpakkingsmateriaal en de ijselementen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken via het telefoonnummer (0172) 577 147 of door een e-mail te sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.