•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Braaimaster

Braaimaster

Een échte Braaimaster® braai kopen

U kunt bij Beef&Steak nu een echte braai kopen. Geïnspireerd door de manier van buiten koken en het ontvangen van familie en vrienden zoals men in Zuid-Afrika al generaties doet. De ideale combinatie van zeer complete buitenkeuken en haard.

Koken op een Braaimaster®

Maak zelf uw houtskool met het vuur in de kolenmaker, een groot kookoppervlak voor het werken met verschillende zones op verschillende hoogte, direct of indirect grillen en veel opties voor het gebruik van bijvoorbeeld een potjie, pannen, wok, pizzasteen, plancha of andere accessoires.

Met het kopen van een braai haalt u sfeer in huis

Samen met uw gasten in de tuin of in uw buitenverblijf genieten van het samenzijn bij een gezellig vuur en lekker eten. Qua sfeer, warmte en uitstraling is de Braaimaster het ideale product om het hele jaar buiten te koken.

Robuust ontwerp en veilig in gebruik

Braaimaster heeft een volledig dubbelwandig en zeer veilig ontwerp. Hierdoor dus extreem robuust, veilig in gebruik en in te bouwen onder uw veranda of afdak. Braaimaster is 100% in Nederland geproduceerd met gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen. De kenmerken van een Braaimaster® zijn de volgende:

 • De kolenmaker zorgt voor een snelle en constante aanvoer van verse kooltjes.
 • De schoorsteen voorkomt rookontwikkeling. De stoere trek-kap is onderhoudsvrij en werkt in alle omstandigheden.
 • De sleuven zorgen voor stabiele en uitschuifbare roosters.
 • In de scharnierpunten van de Braaimaster zijn diverse accessoires te plaatsen.
 • Zeer veelzijdig in gebruik. Direct en indirect grillen van vlees of vis, brood afbakken, pizza's maken, stoofpot maken en groentes bereiden.
 • Zeer compleet uitgerust met kolenmaker, ovenlade, aslade, RVS-roosters, RVS potjie-haak en RVS-pook.
 • Gebruik de Braaimaster als haard voor warmte en sfeer.

Typische Afrikaanse producten, zoals de boerewors of braaiworst, sosatie en mielies worden op deze barbecue gegrild. Ook stukken als de varkenskarbonade, lamskoteletten, biefstuk en kip worden met grote regelmaat klaargemaakt.

Wat moet u kopen voor het gebruik van een braai?

Een braai is een open barbecue waarmee u met behulp van een kolenmaker zelf houtskool maakt. Dit wordt vaak gemaakt van hardhout, omdat dit lang brandt en mooie, harde kooltjes genereert. Een voorbeeld van dit hardhout is sekelbos of kameeldoring. Dit Slow Wood is perfect om uw braai langdurig te laten branden. De braai heeft hierdoor tevens een openhaard-functie. Naast het grillen van vlees is de braai ook uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met diverse potjies en andere hulpmiddelen. Zo maakt u gemakkelijk de heerlijkste eenpansgerechten met bijvoorbeeld de Dutch Oven of Oosterse wokgerechten met de speciale Wok. De mogelijkheden met een braai zijn vrijwel eindeloos.

Vragen over het kopen van een braai?

Wilt u meer weten over de echte Zuid-Afrikaanse braai? Wilt u meer informatie inwinnen voor het kopen van een prachtige braai? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar (0172) 577 147. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.