•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Braaimaster Braai

Braaimaster Braai

Braaimaster®

Geïnspireerd door de manier van buiten koken en het ontvangen van familie en vrienden zoals men in Zuid-Afrika al generaties doet. De ideale combinatie van zeer complete buitenkeuken en haard.

Koken: Maak zelf uw houtskool met het vuur in de kolenmaker, een groot kookoppervlak voor het werken met verschillende zones op verschillende hoogte, direct of indirect grillen en veel opties voor het gebruik van bijvoorbeeld een potjie, pannen, wok, pizzasteen, plancha of andere accessoires.

Sfeer: Samen met uw gasten in de tuin of in uw buitenverblijf genieten van het samenzijn bij een gezellig vuur en lekker eten. Qua sfeer, warmte en uitstraling is de Braaimaster het ideale product om het hele jaar buiten te koken.

Robuust en veilig: Braaimaster heeft een volledig dubbelwandig en zeer robuust ontwerp. Hierdoor dus extreem robuust, veilig in gebruik  en in te bouwen onder uw veranda of afdak. Braaimaster is 100% in Nederland geproduceerd met gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen. 

Kenmerken 

 • De kolenmaker zorgt voor een snelle en constante aanvoer van verse kooltjes.
 • De schoorsteen voorkomt rookontwikkeling. De stoere trek-kap is onderhoudsvrij en werkt in alle omstandigheden.
 • De sleuven zorgen voor stabiele en uitschuifbare roosters.
 • In de scharnierpunten van de Braaimaster zijn diverse accesoires te plaatsen.
 • Zeer veelzijdig in gebruik. Direct en indirect grillen van vlees of vis, brood afbakken, pizza's maken, stoofpot maken en groentes bereiden. 
 • Zeer compleet uitgerust met kolenmaker, ovenlade, aslade, RVS-roosters, RVS potjie-haak en RVS-pook.
 • Gebruik de Braaimaster als haard voor warmte en sfeer.

Typische Afrikaanse producten, zoals de boerewors of braaiworst, sosatie en mielies worden op deze barbecue gegrild. Ook stukken als de varkenskarbonade, lamskotelettenbiefstuk en kip worden met grote regelmaat klaargemaakt.

24 september is in Zuid-Afrika nationale Braaidag, een multiculturele erfenisdag. De beschermheer van deze dag is aartsbisschop Desmond Tutu. In Nederland en België wordt het barbecuën op open vuur ook steeds vaker braai genoemd.

Een braai is een open barbecue waarmee u met behulp van een kolenmaker zelf houtskool maakt. Dit wordt vaak gemaakt van hardhout, omdat dit lang brandt en mooie harde kooltjes genereert. Een voorbeeld van dit hardhout is sekelbos of kameeldoring. Dit Slow Wood is perfect om uw braai langdurig te laten branden. De braai heeft hierdoor tevens een openhaard-functie.

Naast het grillen van vlees is de braai ook uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met diverse potjies en andere hulpmiddelen. Zo maakt u gemakkelijk de heerlijkste eenpansgerechten met bijvoorbeeld de Dutch Oven of Oosterse wokgerechten met de speciale Wok. De mogelijkheden met een braai zijn vrijwel onbeperkt.

Braaimaster-braai

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13659 beoordelingen.