Dry aged vlees is echt iets bijzonders. Tijdens het droogproces wordt het vlees gerijpt, zodat er nog meer smaken ontwikkelen.
... Lees meerProbeer ons dry aged vlees
Doordat het vlees donkerder wordt aan de buitenkant, ga je voor een maximale smaak. Het dry aged vlees bereid je het best rood of rosé, om op die manier de smaken optimaal naar voren te laten komen. Beef&Steak heeft het lekkerste vlees, voor een bijzondere smaakervaring.
Trakteer jezelf op een bijzonder product: kies voor dry aged vlees
Bij dry aged vlees verdampt het vocht langzaam uit het vlees, waardoor er een geconcentreerde en gerijpte smaak ontstaat. Het dry aged vlees ziet er na 21 dagen drogen prachtig rood uit en is extreem zacht van structuur. Vervolgens bak je het geheel even en geniet je met volle teugen van dit product. Ervaar het lekkerste rundvlees en ontdek de smaken die je nooit eerder ervaarde.
Bestel eenvoudig het lekkerste vlees bij de online slager
Kies eens voor een nieuwe smaaksensatie en probeer dry aged vlees. Bestel vandaag voor 11 uur nog online jouw vlees en geniet dezelfde avond al van de intense en gerijpte stukken vlees. Denk ook aan de lekkerste kruiden en sauzen en maak jouw gerecht compleet. Nog vragen? Bel dan naar (0172) 577 147.
Een mooie timelapse van het Dry-aging proces vind je hier: