Eenvoudig online een Dutch Oven bestellen

Eenvoudig online een Dutch Oven bestellen

Door een Dutch Oven van Petromax te bestellen, haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Een Dutch Oven heeft een dikke wand en platte bodem. Dit zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt. In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit veel verschillende producten. Heeft u gevonden wat u zoekt? Plaats dan uw bestelling en ervaar onze uitstekende service en snelle levering.

Petromax Outdoor Cooking

Een Dutch Oven bestellen van hoogwaardige kwaliteit

De filosofie van Petromax is om traditie, innovatie en kwaliteit te zien als doel. Dit gebruiken ze als motivatie om het merk verder te ontwikkelen en nieuwe ideeën te ontwikkelen op het gebied van outdoor cooking. Met het bestellen van een Dutch Oven bent u dus verzekerd van goede kwaliteit. Ook wanneer u een skillet pan van dit merk wilt kopen, haalt u kwaliteit in huis. Wij hebben diverse pannen en accessoires van dit merk in ons assortiment. Zo kunt u een Dutch Oven met pootjes bestellen. Hier kunt u briketten onder leggen om hem om te toveren tot een kleine oven.

Een skillet pan kopen voor het koken op open vuur

Naast het bestellen van een Dutch Oven kunt u bij ons ook een gietijzeren skillet pan kopen. In deze pan kunt u uitstekend vlees braden op de barbecue. U kunt onder andere een skillet met grillbodem voor het grillen van diverse soorten steaks met schitterende grillstrepen kopen. Ook kunt u een skillet pan kopen met platte en gladde bodem om op open vuur te gebruiken. Beide pannen hebben aan twee kanten een schenkgedeelte. Hierdoor kunt u overheerlijke jus of saus maken en deze eenvoudig overzetten.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u graag een Dutch Oven bestellen? Of gaat uw voorkeur uit naar het kopen van een Skillet pan? Wat voor pan u ook in gedachte heeft, wij helpen u graag! Wanneer u twijfelt welke pan het beste is voor de gerechten die u wilt bereiden, dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies. U bereikt ons door te bellen naar (0172) 577 147. Ook kunt u gebruikmaken van onze handige online chatfunctie. Wanneer u andere accessoires, zoals een thermapen zoekt, kunt u deze ook in onze webshop bestellen.

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.