•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Wagyu Beef (Marbling 4-7)

Wagyu Beef (Marbling 4-7)

Wagyu Beef (Marbling 4-7)

Wagyu vlees

Wagyuvlees wordt soms wel eens het kaviaar onder het rundvlees genoemd. Het kent een rijke historie en is vrij exclusief. Het is afkomstig van het Japanse Waygurund, dat nu ook buiten Japan wordt gehouden, waardoor wij het nu in Nederland ook kunnen eten. En Beef&Steak, uw online slager, zorgt er graag voor dat ook u kunt genieten van dit heerlijke vlees.

Rolls Royce onder het vlees

Bij Beef&Steak bestelt u het exclusieve Wagyuvlees eenvoudig. Als u op maandag tot en met donderdag voor 17.00u bestelt, dan hebt u het vlees al de volgende dag in huis. Als u nog nooit Wagyuvlees hebt geproefd, is dit de beste manier om het toch eens te proberen. U weet namelijk niet wat u mist! Deze Rolls Royce onder het vlees is bij Beef&Steak te bestellen. U geniet dus van een geweldig stuk vlees.

Contact

Wilt u graag meer weten over de soorten Wagyuvlees die wij u te bieden hebben? Of heeft u andere vragen voor ons? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0172-577147, of door een e-mail te sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.