Wagyu beef (Marbling 4-7)

Wagyu beef (Marbling 4-7)

Wagyu beef (Marbling 4-7)

Het prachtige Wagyu vlees

Wagyu vlees wordt vaak ook wel eens het ‘kaviaar onder het rundvlees’ genoemd door de vleesliefhebbers. Het vlees kent een rijke historie en is vrij exclusief. Het is afkomstig van het Japanse Wagyu rund, dat nu ook buiten Japan wordt gehouden. Hierdoor kunnen we het nu in Nederland ook eten. Maar waar kunt u dit overheerlijke, exclusieve rundvlees kopen in Nederland? Dat bestelt u bij Beef&Steak natuurlijk!

Wagyu is de Rolls-Royce onder het vlees

Bij Beef&Steak bestelt u het exclusieve Wagyu vlees eenvoudig online. Als u doordeweeks vóór 16.15 uur uw bestelling plaatst, heeft u het vlees de volgende dag al in huis. Als u nog nooit Wagyu vlees heeft geproefd, is dit de beste manier om het toch eens te proberen. U weet namelijk niet wat u mist!

Marbling hoort bij Wagyu vlees

We verkopen twee verschillende soorten Wagyu vlees: met een marbling 4-7 en met een marbling van 9+. Marbling staat voor de kleine streepjes vet die verdeeld zijn tussen het spiervlees. Hoe meer marbling het vlees bevat, hoe lekkerder het is. Maar ook hoe duurder en zeldzamer het vlees is. Wilt u Wagyu vlees van de lekkerste en beste kwaliteit? Kies dan voor vlees met de hoogste marbling.

Neemt contact met ons op bij vragen over ons Wagyu vlees

Wilt u graag meer weten over de soorten Wagyu vlees die we u te bieden hebben? Of heeft u andere vragen voor ons? Neemt u dan contact op. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.