Pakketten

Pakketten

(2) Review (s) |

Pakketten

Beef & Steak heeft prachtige vleespakketten voor u samengesteld. Wanneer u één van deze lekkere combinaties kiest, profiteert u van korting. Bovendien is het gemakkelijker dan los vlees bestellen. U hoeft alleen nog maar aan te vinken hoeveel u van alles wenst te ontvangen. U kunt ook zelf de rub of saus kiezen. Wij hebben wel alvast een aantal bijpassende suggesties voor u klaar staan, maar de keuze is aan u.

Kwalitatief hoogwaardige vleespakketten voor elke gelegenheid

Wat voor vlees u ook nodig heeft; u vindt het bij Beef & Steak. Ook wat vleespakketten betreft, kiest u namelijk uit een uitgebreid aanbod. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

maar ook complete pakketten om de lekkerste gerechten mee te maken. In onze pakketten zitten de belangrijkste ingredienten en een uitgebreid recepte hebben we erbij staan. je kunt kiezen uit echte BBQ Bestsellers en wat meer culinaire gerechten van onze Chef Sylvia.

Met één klik ontvangt u dus een pakket naar keuze dat perfect is voor de barbecue, gourmet of andere gelegenheid. U vindt bij ieder pakket naast een handige bereidingsinstructie ook recepten die u met het vlees uit het pakket kunt maken. Zo wordt het maken van spareribs of een low&slow pulled pork voor iedereen eenvoudig!

Profiteer van snelle bezorging en heerlijk mals vlees

Wilt u eenvoudig en snel heerlijk mals vlees bestellen, bijvoorbeeld voor een barbecue of gewoon voor bij het diner? Kies dan voor een van onze vleespakketten en profiteer niet alleen van gemak, maar ook van extra scherpe prijzen. Het vlees wordt bij u aan huis bezorgd in een volledig gerecyclede en recyclebare verpakking. Hierdoor blijft het lang op temperatuur, kunt u het eventueel thuis invriezen en we dragen ook ons steentje bij aan het behoud van onze planeet. Als u voor 10:00 uur bestelt, heeft u het pakket dezelfde avond al in huis. Wilt u meer weten over ons vlees of over de bezorgopties? Bel dan naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.