Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Sous-vide

Sous-vide

Sous-vide is het voorgaren van het product in heet water, waar je gebruik maakt van een vacuüm verpakking. Het vlees plaats je in de verpakking en deze stop je in een waterbad.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
chuck-eye-steak-uruguayaans-grain-fed
Angus Rundvlees
ca. 500 gram
€ 15,49
chuck-eye-steak-usa-grain-fed
Black Angus Rundvlees
ca. 450 gram
€ 17,09
kalfsbiefstuk
Kalfsvlees
ca. 125 gram
€ 7,99
Kabeljauwfilet
Vis, Schaal- en Schelpdieren
ca. 200 gram
€ 6,09
Livar-Krabbetje
Livar Varkensvlees
ca. 1150 gram
€ 21,29
per pagina

Sous-vide bereiding

Dit waterbad moet een bepaalde periode lang een stabiele temperatuur hebben. Wanneer dit van toepassing is, komt de bereiding het beste tot zijn recht.


De verpakking is het belangrijkst wanneer je de producten sous-vide bereidt

Het is bij sous-vide garing heel belangrijk dat het plastic van sterke kwaliteit is en dat het product goed vacuüm verpakt is. Bij het transport of opslag thuis in de vriezer kan dit soms lek raken, zonder dat je dit in de gaten hebt. Dat is natuurlijk erg vervelend en moet voorkomen worden. Wanneer je hier goed op let, wordt jouw sous-vide bereiding een gegarandeerd succes.


Welke producten zijn geschikt voor sous-vide garing?

Nagenoeg alle soorten vlees, vis en groentes kunnen sous-vide gegaard worden. Bij deze manier van bereiding bouw je de kerntemperatuur heel geleidelijk op. Je gebruikt uiteindelijk de grill of barbecue alleen voor de laatste stap. Dus of je nu riblappen gebruikt voor een stoofpotje of een rib eye steak, alles is mogelijk bij sous-vide bereiding.


Meer weten over sous-vide garing? Neem contact met ons op!

Bij Beef&Steak weten ze alles over sous-vide garing. Vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden, tips of recepten. Bij vragen neem contact op door te mailen naar info@beefensteak.nl.. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze chatfunctie op de website.