Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

NOSKOS

NOSKOS

Dennis, oftewel NOSKOS heeft al een grote staat van dienst in de barbecuewereld. Hij doet al jaren mee met internationale wedstrijden met zijn Team de Seaside Smokers.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
NOSKOS Deal
Rub
€ 46,82
noskos-the-jerk
Rub
€ 9,95
noskos-pulled-pork
Rub
€ 9,95
noskos-steak
Rub
€ 9,95
noskos-the-original-barbecue-sauce
Saus
€ 10,95
noskos-the-chicken
Rub
€ 9,95
noskos-the-sparerib
Rub
€ 9,95
noskos-the-rubshaker
€ 9,95
noskos-the-beef
Rub
€ 9,95
noskos-the-deal

noskos-the-greek
Rub
€ 9,95
per pagina

Sinds enige jaren is hij ook organisator van de BBQ Society Cook-Off, een grote barbecuewedstrijd met veel internationale deelnemers. Zijn jarenlange ervaring en passie voor BBQ hebben hem doen besluiten om een paar schitterende rubs op de markt te brengen.


Voor inspiratie kan je ook wenden tot het blog van NOSKOS. Inmiddels één van de best bezochte en gelezen blogs op het gebied van BBQ (en koken) in Nederland. Via onderstaande link, kom je direct op het blog:


www.bbq-nl.com


Wie is NOSKOS

NOSKOS is al jarenlang de grootste BBQ autoriteit in Nederland. NOSKOS is het alias van Dennis van Koutrik. Met zijn jarenlange ervaring weet NOSKOS haarfijn uit te leggen hoe je de bekende en minder bekende gerechten op de BBQ bereid.


Hij is de hele wereld over geweest en heeft bij diverse pitmasters en BBQ restaurants aangeschoven en meegekeken. NOSKOS is liefhebber en jarenlange ervaringsdeskundige.


NOSKOS Kruiden

Na jarenlang zijn eigen rubs te hebben gemaakt heeft NOSKOS besloten om zijn beste kruidenmixen op de markt te brengen. Hij gaat altijd voor kwaliteit en duidelijkheid. Er worden geen concessies gedaan bij het samenstellen van de kruiden. Als het niet perfect is dan brengt NOSKOS het niet op de markt.


Dit merk je terug, niet alleen in de smaak van zijn producten, maar ook qua reviews en het aantal vaste klanten die zweren bij de kruiden van NOSKOS.


De namen van de kruiden laten direct zien waar het voor is bedoeld. NOSKOS The Spareribs, The Pulled Pork, The chicken etc.


NOSKOS recepten

Al jarenlang maakt NOSKOS diverse video's op zijn youtube kanaal en plaatst hij recepten op zijn blog. In deze recepten gebruikt hij veelal zijn eigen kruiden en als kritische kok haalt hij zijn vlees nagenoeg altijd bij BEEF&STEAK.


BEEF&STEAK was het eerste verkooppunten van de NOSKOS kruiden en zijn al jarenlang official dealer. Als je kruiden van NOSKOS wilt kopen dan kun je alle producten bij ons vinden, altijd op voorraad en voor de beste prijs.


En als klap op de vuurpijl heeft BEEF&STEAK diverse deals waarbij je de NOSKOS producten kunt combineren voor nog meer voordeel.