Steaks en Roasts

Steaks en Roasts

(1) Review (s) |

Steaks en Roasts

Overheerlijke steak bestellen doet u bij online slager Beef&Steak. Op onze site treft u diverse soorten verrukkelijk vlees. Ook de exclusievere soorten vlees zijn via deze site te bestellen. Kijkt u dus vooral eens verder.

Ruim assortiment steak en ander heerlijk vlees

Op de website van Beef&Steak vindt u overheerlijke steak en roast voor iedere gelegenheid. Zo kunt u bij ons verschillende soorten biefstuk bestellen, in verschillende prijsklassen, maar altijd zeer voordelig. Ook ossenhaas en de minder bekende longhaas zijn in ons assortiment ruim vertegenwoordigd. Hebt u liever een malse T-bone steak? Ook die vindt u bij onze slagerij. Het is eigenlijk te veel om op te noemen! Bekijkt u daarom zelf eens ons aanbod steaks en roasts.

Wat is een steak?

Een steak is een dun gesneden stuk rundvlees of varkensvlees dat kan worden gegrilld. Zo ken je vast de rib eye steak, entrecôte steak en de t-bone steak. Er zijn echter nog veel meer soorten steak zoals chuck eye steak, flank steak of bavette en flat iron steak. Ook sommige stukken varkensvlees kun je rekenen bij de steaks zoals de karbonade (chop steak) en de lende (loin steak). Een steak wordt bereid op de barbecue met een temperatuur van 180 tot 200 graden Celsius, of in een grillpan. Zodra de stukken groter zijn spreken we van een braadstuk of een roast.

wat is een roast?

De Nederlandse naam voor een roast is een braadstuk. Een roast is een groter stuk dat een steak en wordt op een lagere temperatuur gegaard, zo'n 150 tot 180 graden Celsius. Een roast kan worden bereid in de barbecue of in de oven. Voorbeelden van roasts zijn: rosbief, picanha, côte de boeuf, ribeye of entrecôte aan één stuk en een chateaubriand. Een roast kan ook varkensvlees zijn zoals de procureur, een stuk buikspek of een Iberico Presa.

Meer informatie over ons vlees

Of u nu op zoek bent naar een steak van de Wagyu, de Angus of eerder op zoek bent naar Zuid-Amerikaans rundvlees, bij Beef&Steak vindt u het meteen. Als u vandaag een bestelling plaatst voor 11:00 uur, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van een heerlijk stukje vlees. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten vlees of wilt u graag nog wat extra informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.