Een heerlijke côte de boeuf bestelt u binnen enkele muisklikken op deze site van Beef&Steak. Maar er is nog voor meer overheerlijk vlees te vinden op onze site. Ieder met een eigen karakteristieke smaak.
... Lees meer
Culinair genot met een malse côte de boeuf
De côte de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak. Het is het deel dat zich bevindt tussen de dunne lende (waarvan de entrecote is gemaakt) en de hals. Het vlees bevat een fijne draad, is zacht en bevat slechts een dun laagje vet. Het vlees wordt voordat je het krijgt eerst gerijpt, waardoor het zachter en voller van smaak wordt. Een côte de boeuf laat zich gemakkelijk bereiden op een barbecue: even kort grillen en het is klaar. Met een heerlijk glas rode wijn erbij kan de avond helemaal niet meer stuk! Is de côte de boeuf iets voor jouw barbecue? Of wil je een barbecue organiseren en ben je op zoek naar nog meer vlees? Naast de côte de boeuf hebben we bij Beef&Steak een groot assortiment aan andere heerlijke vleessoorten. Kijk ook eens bij ons BBQ-vlees!
Vragen over onze côte de boeuf?
Bij deze online slager bestel je gemakkelijk het vlees wat je zoekt. Wanneer je vóór 11:00 uur jouw côte de boeuf bestelt, heb je jouw product dezelfde avond al in huis. Wil je meer weten over de vleessoorten uit ons assortiment of heb je nog andere vragen? Stel deze dan gerust met behulp