•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Côte de Boeuf

Côte de Boeuf

Côte de Boeuf

Een heerlijke côte de boeuf bestelt u binnen enkele muisklikken op deze site van Beef&Steak. Maar er is nog voor meer overheerlijk vlees te vinden op onze site. Ieder met een eigen karakteristieke smaak.

Culinair genot

De côte de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak, het deel dat zich bevindt tussen de dunne lende (waarvan de entrecote is gemaakt) en de hals. Het vlees bevat een fijne draad, is zacht en bevat slechts een dun laagje vet. Het vlees wordt voordat u het krijgt eerst gerijpt, waardoor het zachter en voller van smaak wordt. Een côte de boeuf laat zich gemakkelijk bereiden op een barbecue: even kort grillen en klaar is het. Met een heerlijk glas rode wijn erbij kan de avond helemaal niet meer stuk! Wilt u een barbecue organiseren en bent u op zoek naar nog meer vlees? Kijkt u dan ook eens bij ons BBQvlees!

Contact

Wilt u meer weten over de vleessoorten uit ons assortiment of hebt u nog andere vragen? Stelt u deze dan gerust met behulp van de chatfunctie. Tevens kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0172-577147. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@beefensteak.nl.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.