•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Flank Steak

(1) Review (s) |

Flank Steak

Flank Steak

Flank steak of bavette is makkelijk online te bestellen, zo bewijzen wij op deze site. Bij Beef&Steak vindt u namelijk diverse soorten vlees, gemakkelijk te bestellen.

Onbekend, maar bemind

Een biefstuk gesneden van de zijlende heet een rumpsteak en van de flank heet deze een flank steak. Het is een typisch Amerikaans stuk vlees en kan rood gegeten worden. Het is in Nederland vrij onbekend, omdat het stuk flank van onze Hollandse melkkoe vaak niet echt lekker wordt gevonden. Bij Beef&Steak kunt u echter wel genieten van een stuk heerlijke Flank steak, namelijk van de flank van een Grain Fed USA rund. Meer van dit rund vindt u u bijvoorbeeld als Cote de Boeuf. Om uw vingers bij op te eten!

Wat is een bavette?

Bavette is een andere benaming voor de flank steak. Er zijn verschillende bavettes, deze heet bavette de flanchet. In Frankrijk en in België is de bavette al heel lang een delicatesse, bij ons is de bavette nog vrij onbekend. Een mooie bavette is als een malse biefstuk dat meer smaak te bieden heeft. De bavette of de flank steak moet je zeker eens geprobeerd hebben!

Hoe bereid je een flank steak?

De bereiding is heel eenvoudig. omdat de flank steak, of bavette, vrij plat van vorm is, is deze ook snel gaar. Op een barbecue met een temperatuur van zo'n 190 graden ben je ongeveer een minuut of 12 bezig met de garing van dit stuk. Zwaarder duurt iets langer, maar dat had je al begrepen.

Contact

Loopt het water u al in de mond bij het lezen van ‘flank steak’? En wilt u ook genieten van het heerlijke vlees dat Beef en Steak u te bieden heeft? Velen gingen u al voor. Als u nog vragen heeft, dan geven wij daar graag antwoord op. U kunt uw vragen stellen via onze chatfunctie. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is: 0172-577147. Mocht u ons liever mailen, is dat ook een mogelijkheid! Dit kunt u doen via info@beefensteak.nl

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment:

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13907 beoordelingen.