•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Tomahawk Steak

Tomahawk Steak

Tomahawk Steak

Opvallend stuk vlees

Een Tomahawk steak is een opvallend stuk vlees, zeg maar een echte mannensteak. Met z'n lange bot springt deze côte de boeuf, want dat is het, meteen in het oog.

Braadstuk

Een Tomahawk steak kun je beschouwen als een braadstuk. Een flink stuk rib eye met een lang bot, dat op zo'n 160 graden celcius garingstemperatuur rustig op de barbecue kan. Dit duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van het gewicht. Voor medium garing is de kerntemperatuur 55 graden. Dit prachtige stuk vlees is dus helemaal niet moeilijk te bereiden en je kunt het serveren met een mooie chimichurri saus.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Wij informeren u graag. Voor meer informatie over onze producten of voor antwoorden op uw vragen kunt u tussen 09.00u en 17.00u bellen naar 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl. Of u stelt uw vraag aan één van onze slagers via de chatfunctie.

 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.