Tomahawk Steak

Tomahawk Steak

De Tomahawk steak voor op de BBQ kunt u hier kopen

Een Tomahawk steak is een opvallend stuk rundvlees, dat heerlijk is voor op de BBQ. De Tomahawk steak staat ook wel bekend als de côte de boeuf, alleen bij de Tomahawk zit het bot er nog aan. Het lange bot geeft de Tomahawk steak een robuuste uitstraling en komt het best tot zijn recht wanneer het bereidt wordt op de BBQ. Maar waar kunt u een stuk Tomahawk steak kopen van de beste kwaliteit? Bij Beef&Steak natuurlijk!

Bij deze online slager kunt u Tomahawk steak van de beste kwaliteit kopen

Bij Beef&Steak kunt u meerdere soorten van de Tomahawk steak kopen, bijvoorbeeld die van de Aberdeen Angus of de Dry Aged Tomahawk. Een Tomahawk steak kunt u beschouwen als een braadstuk. Een flink stuk vlees met een lang bot dat op 160 graden Celsius rustig op de BBQ kan. Hier krijgt het vlees een heerlijke rooksmaak. Dit robuuste stuk vlees moet u als vleesliefhebber écht eens geproefd hebben.

Hoe bereidt u de Tomahawk het beste op de BBQ?

Een Tomahawk steak bereiden op de BBQ is super eenvoudig. Reken met een uur bereidingstijd per kilo en gebruik wat grof zout en versgemalen peper. Vergeet vooral niet om een mooi grillruitje te grillen en serveer het geheel met een lekkere chimichurri om het gerecht écht af te maken. Probeer bijvoorbeeld Aberdeen Angus Tomahawk met chimichurri saus en geniet van een intense smaakbeleving. Het is natuurlijk wel belangrijk bij het kopen van de Tomahawk, dat u enkel vlees koopt van de beste kwaliteit. Want dit draagt natuurlijk bij aan de smaak van uw gerecht.

Vandaag uw vlees besteld? Morgen al in huis!

Wilt u meer weten over de verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Of bent u op zoek naar andere soorten rundvlees? Wij informeren u graag. Besluit u vandaag nog vóór 16.15 uur de Tomahawk steak te kopen? Dan geniet u morgen al van dit heerlijke vlees. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Tomahawk steak

 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.