Bier en Wijn

Bier en Wijn

Bier

Speciaal bier is hip en je ziet het inmiddels overal om je heen. Je ziet bier niet alleen meer in de bruine cafes, maar ook steeds vaker in de supermarkt en online. Door de ontwikkeling van al dit speciaal bier kun je inmiddels prima een biertje bij je diner drinken, in plaats van wijn bijvoorbeeld.

Food-Pairing

Het combineren van dranken en food is een vak apart. Met het enorme aanbod van bieren zijn er steeds meer combinaties mogelijk. Zo heb je tegenwoordig speciaal bier wat wat zwaarder is voor bij stoof- en wildgerchten bijvoorbeeld. Maar je hebt ook lichtere bieren die het prima doen bij zelfgemaakte spareribs. Food-pairing helpt om die perfecte combinaties te vinden en vast te leggen. In de "Bierbutler-App", te downloaden voor onder andere Apple en Android, kun je heel gemakkelijk het perfecte bier vinden voor je gerecht, maar ook een passend gerecht vinden voor je bier. Download hem en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Ontdek de verschillende soorten bier

Wij hebben in samenwerking met Bierbutler aan aantal heerlijke bieren geselecteerd. Voor ieder gerecht wel wat. Bestel je bier nu makkelijk mee en laat het door heel Nederland thuisbezorgen.

Nix18

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.