Rookhout en Rookmot

Voor een bourgondische avond met heerlijk gerookt vlees, gebruikt u rookmot, rookhout, BBQ chunks of een mooie rookplank. Bij Beef&Steak heeft u verschillende keuzes om een specifieke rooksmaak aan uw vlees te geven. U heeft de keuze om koud en warm te roken. Rookmot is uitermate geschikt voor het koud roken en onze BBQ chunks zijn juist ideaal voor het warm roken op de barbecue.

Rookmot voegt een heerlijke rooksmaak toe aan uw vlees

Eiken rookmot voegt een stevige, nootachtige smaak toe aan bijvoorbeeld kipfilet. Beuken rookmot geeft daarentegen een neutrale rooksmaak welke geschikt is voor diverse soorten vlees en vis. Een rookplank wordt gebruik om gerechten nog meer smaak te geven en is ideaal voor keramische barbecues. Ook de andere producten voegen voor een heerlijke smaak toe. Als u een lange, gezellig BBQ wilt, kunt u onze rode wijnvaten chunks bestellen. Deze BBQ chunks geven een heerlijk aroma en langdurige rook af voor een gezellige bourgondische avond. Op het gebied van rookhout hebben we verschillende smaken in ons assortiment. Zo voegt u de specifieke smaak toe die u in uw hoofd heeft zitten. Kies daarbij uit whiskey, appel of hickory.

Leer de kunst van het roken van vlees

Heeft u nog nooit vlees gerookt op de barbecue en wilt u dit graag proberen met behulp van een rookplank of smoker tube? Bestel dan een starterspakket en leer de kunst van het roken. In dit starterspakket zit onder andere een smoker tube waar u het rookhout in stopt. Deze tube zorgt dan voor een geleidelijke verdeling van de rook. Wij verkopen ook diverse kookboeken met overheerlijke barbecuegerechten. Ook wanneer u niet van plan bent om te gaan roken, staan hier voortreffelijke gerechten in om van te smullen.

Bestel uw BBQ chunks, rookplank of rookhout online

U bestelt uw rookmot, rookplank, rookhout of BBQ chunks eenvoudig online. Beef&Steak bezorgt elke bestelling van boven de € 70,- gratis. Heeft u vragen over de verschillende producten die wij aanbieden voor het roken van vlees? Of wilt u graag deskundig advies ontvangen over welk product het beste is voor het vlees dat u wilt roken? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.