Biefstuk

Biefstuk

Bestel de lekkerste biefstuk online

Een van de meest bekende steaks die te verkrijgen is, is natuurlijk de biefstuk. De malsheid van de biefstuk hangt af van een aantal factoren. Het ras, de leeftijd en het geslacht van dier bepalen deze malsheid. Uiteraard spelen de behandeling, de rijping en het koelproces ook een rol in de uiteindelijke kwaliteit van de biefstuk. Beef&Steak heeft voor u het stuk vlees, waar u van gaat watertanden.

Biefstuk in verschillende varianten

Biefstuk is er in vele soorten, maten en smaken. Het wordt vaak gewonnen uit de korte spieren van een rund. De mooie, rode kleur van biefstuk wordt veroorzaakt door de zuurstof in deze delen. Het eiwit myoglobine heeft de eigenschap dat dit verkleurt wanneer het in contact komt met zuurstof. De spieren die veel arbeid verrichten, houden deze eiwitten beter vast en slaan een voorraad myoglobine op. Met als resultaat: een lekker stukje rundvlees.

Donkerdere biefstukken

Dieren met veel uithoudingsvermogen, zoals herten, hebben hierdoor een nóg donkerdere, rode kleur. Daarnaast bevat biefstuk veel ijzer. Een ideale steak dus om goed op krachten te komen! Kiest u voor een biefstuk van een bizon, kalf, hert of gewoon een Wagyu rund? Wanneer u kiest u biefstuk van Beef&Steak, dan kiest u voor heerlijk mals vlees.

Bestel u biefstuk eenvoudig bij de online slager

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel uw heerlijke biefstuk via onze online slager. Geef vandaag nog de bestelling door, zodat u morgen al van uw rundvlees kunt genieten. Heeft u nog vragen? Beef&Steak is iedere werkdag telefonisch bereikbaar via (0172) 577 147. Het team van Beef&Steak bestaat uit alleen maar specialisten en vleesliefhebbers. We hebben daarom ook alle kennis in huis om u van de juiste informatie en mooiste producten te voorzien.

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.