Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Varkensprocureur

Varkensprocureur

Varkensprocureur van het Livar Kloostervarken is volgens de kenners bij Beef&Steak misschien wel het lekkerste procureur varkensvlees dat u kunt kopen. Deze varkens worden op de Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt gehouden, waar zij een stressvrij leven leiden en de kwaliteit van de varkensprocureur aan strenge eisen moet voldoen.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
heyde-hoeve-halve-varkensnek
Varkensvlees
ca. 900 gram
€ 15,39
livar-procureur-zonder-been
Varkensvlees
ca. 1300 gram
€ 32,49
per pagina

Deze combinatie van dierenwelzijn, strenge selectie en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, heeft zijn vruchten afgeworpen. Tegenwoordig zijn er verschillende restaurants en andere aanbieders waar u Livar varkensprocureur kunt kopen en is het houden van de kloostervarkens uitgebreid van de abdij naar een zevental boerderijen die de handelswijze van de abdij nabootsen. Voor duurzaam procureur varkensvlees plaatst u uw bestelling vandaag nog bij Beef&Steak, uw online slagerij!


Varkensprocureur kopen met een onderscheidende smaak


De smaak van procureur varkensvlees van Kloostervarkens is duidelijk te onderscheiden van varkensprocureur dat u van andere soorten kunt kopen. De volle smaak en de zachte bite van het vlees zijn dan ook het resultaat van veel bewegingsruimte en unieke voeding, een mix van verschillende soorten Limburgse granen. Tot voor kort had u alleen in toprestaurants de mogelijkheid om deze unieke smaak te beleven, maar nu kunt u deze varkensprocureur ook kopen bij Beef&Steak voor het bereiden van bijvoorbeeld een rollade of om zelf pulled pork te maken.


Procureur varkensvlees bestellen bij Beef&Steak


Livar varkensprocureur kunt u kopen door een bestelling te plaatsen in onze online slagerij. Omdat wij u graag van zo vers mogelijk vlees willen voorzien, bieden wij u de garantie dat als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, u deze de volgende dag al in huis heeft. Daarnaast rekenen wij voor bestellingen boven de € 70,- geen verzendkosten! Wilt u graag meer weten over het procureur varkensvlees dat wij verkopen? Dan nodigen wij u uit om ons te bellen op telefoonnummer 0172-577 147.