Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Iers Grass-Fed

Iers Grass-Fed

Irish grass-fed beef, ofwel Iers grasgevoerd rundvlees is zeer populair bij de echte vleesliefhebbers. We kiezen enkel voor vlees van koeien die vrij hebben kunnen grazen en voornamelijk grasgevoerd zijn.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Ierse-jodenhaas
Iers Rundvlees
ca. 350 gram
€ 15,79
Iers Rundergehakt
Iers Rundvlees
ca. 250 gram
€ 4,29
ierse-runderspareribs
Iers Rundvlees
ca. 1000 gram
€ 18,99
Ierse-longhaas-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 10,95
Ierse Brisket Ear
Iers Rundvlees
ca. 1400 gram
€ 30,89
ierse-bbq-brisket-burger
Iers Rundvlees
ca. 150 gram
€ 3,99
ierse-bavette
Iers Rundvlees
ca. 1400 gram
€ 44,79
ierse-flat-ribs
Iers Rundvlees
ca. 900 gram
€ 19,95
ierse-sherwood-runderwangen
Iers Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 15,49
ierse-rib-roast-2-ribs
Iers Rundvlees
ca. 2900 gram
€ 115,95
angus-picanha-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 12,99
Ierse-beeffingers
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 6,99
beef-wellington
Iers Rundvlees
ca. 1000 gram
€ 102,95
ierse-beef-hammer
Iers Rundvlees
ca. 2700 gram
€ 53,95
smoked-pulled-beef
Rundvlees
€ 14,95
ierse-bbq-jacob-s-ladder
Iers Rundvlees
ca. 1900 gram
€ 41,89
Ierse-tri-tip
Iers Rundvlees
ca. 2200 gram
€ 39,69
ierse-longhaas
Iers Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 34,19
ierse-aged-rib-eye
Iers Rundvlees
ca. 325 gram
€ 20,79
per pagina

Het lokale gras en de kruiden nemen de dieren al grazend tot zich. Hierdoor is het vlees extra mals en lekker. 


Ruim assortiment Iers grasgevoerd rundvlees

Bij BEEF&STEAK vind je een ruime selectie van het mooiste Ierse grasgevoerde rundvlees voor op de BBQ, of om in de oven of pan te bereiden. Van een mooie picanha of bavette tot een ossenhaas en diverse rib roasts. Wij selecteren met zorg de mooiste stukken van de beste rassen en boerderijen. Je koopt je Iers grasgevoerd rundvlees bij BEEF&STEAK ook met alle zekerheid. Indien je niet tevreden bent, kun je gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantie. 


Onder de producten vind je meer informatie voor als je meer wilt weten over ons Iers grasgevoerd rundvlees, de rassen en afkomst.


Ierland staat o.a. bekend om haar mooie rundvlees. Bij BEEF&STEAK selecteren we enkel grasgevoerde rundvlees van de beste leveranciers en de beste rassen. De koeien lopen buiten vrij rond en grazen het lokale gras en ze eten ook diverse kruiden mee. De goede omstandigheden en voeding zorgt voor kwalitatief mooi vlees. 


Ons Ierse grasgevoerde rundvlees is afkomstig van het Dexter Rund en het Hereford Rund. 


Het Dexter rund

Het Dexter rund staat bekend om zijn kleine omvang maar kwalitatief goede vlees en melk. Dit ras komt oorspronkelijk uit Zuid-Ierland waar deze op zeer kleine schaal werd gehouden door boeren. In de negentiende eeuw werd dit ras overgebracht en geïntroduceerd in Amerika. Het ras is naast het kleine postuur ook te herkennen aan de inktzwarte vacht.


Het Hereford rund

De Hereford is waarschijnlijk een van de meest bekende vleesrunderen.  De korte, maar zeer gespierde dieren hebben een mooie vleesverhouding. Het ras is in de zeventiende eeuw gefokt om de grote vraag naar hoge kwaliteit vlees te kunnen invullen. Vroeger waren deze runderen veel groter en zwaarden dan deze nu zijn. Ze konden tot wel 1500 kilo wegen. De runderen zijn te herkennen aan hun bruin-wit gevlekte vacht en brede kop.


Gerijpt Iers rundvlees

Na de productie van het vlees wordt alles vacuüm verpakt en gedurende 28 dagen gerijpt. Dit proces heet "nat rijpen" en zorgt ervoor dat de smaken intenser worden en het vlees malser. Het vlees krijgt daarnaast die typische dieprode kleur die je graag terugziet op je bord.


Waarom kiezen voor iers grasgevoerd rundvlees?

De belangrijkste reden om voor Iers grasgevoerd rundvlees te kiezen is natuurlijk omdat het heel mooi en smakelijk vlees is. Daarnaast de goede zorg voor de dieren. Omdat Ierland relatief dichtbij is en door onze jarenlange samenwerkingen met Ierse boeren heeft onze selectie een erg goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je koopt bij BEEF&STEAK ook met alle zekerheid. Indien je niet tevreden bent kun je gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantie. 


Iers rundvlees recepten

We hebben een heel ruimte assortiment van Iers grasgevoerd rundvlees. Heerlijk om te bereiden op de BBQ maar ook voortreffelijk om als thuis chef in de pan of oven klaar te maken. We hebben diverse recepten voor je samengesteld. Denk aan het recept voor standing rib roast met knoflook en tijm tot een Beef Hammer of bavette rollade.


Om het je gemakkelijk te maken hebben, we aan elk product de meest relevante recepten toegevoegd. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze zeer uitgebreide verzameling van recepten.


Neem contact op 

Wil je graag wat meer informatie? Of heb je nog vragen voordat je Iers grasgevoerd rundvlees gaat bestellen?  Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer (0172) 577 147. Je kunt ons ook e-mailen via info@beefensteak.nl