Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees kopen doe je bij Beef&Steak. Dit vlees komt van runderen die maximaal 12 maanden oud zijn.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
zwezerik-hollands-kalfsvlees
Kalfsvlees
ca. 450 gram
€ 42,79
kalfswang-kalfsvlees
Kalfsvlees
ca. 300 gram
€ 13,49
Kalfs-rack
Kalfsvlees
ca. 900 gram
€ 44,95
Kalfs-ossobuco
Kalfsvlees
ca. 450 gram
€ 13,49
kalfsvlees-entrecote
Kalfsvlees
ca. 125 gram
€ 9,29
KalfsPicanha
Kalfsvlees
ca. 700 gram
€ 21,79
kalfsbiefstuk
Kalfsvlees
ca. 150 gram
€ 8,99
kalfsschnitzel-xl
Kalfsvlees
ca. 250 gram
€ 9,99
per pagina

Kalfsvlees kopen van Nederlandse bodem

Kalfsvlees is er in twee soorten: kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Het kalfsvlees komt van kalveren die tot 8 maanden oud zijn. Rosé kalfsvlees komt van kalveren die tussen de 8 en 12 maanden oud zijn. De kalveren komen uit de zuivelindustrie. Een koe geeft immers alleen melk als zij ieder jaar een kalf krijgt. 30% van de kalveren blijft op het moederbedrijf om later koe te worden. De andere kalveren groeien op bij kalverhouders.


Kalfsvlees kopen is een gezond alternatief

Op het menu van de kalveren staat kalvermelk en ruwvoer. Het menu van de rosé kalveren bestaat uit enkel ruwvoer. Het uitgebalanceerde menu staat garant voor een heerlijk stukje kalfsvlees. Kalfsvlees is mager en zit boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B1, vitamine D, eiwitten en ijzer. Daarnaast past kalfsvlees goed binnen de meeste diëten. Kies bijvoorbeeld voor het kopen van een heerlijke kalfsbiefstuk, kalfsburger of kalfsvlees spareribs.


Neem contact met ons op

Bij Beef&Steak bezorgen we jouw bestelling aan huis. Wanneer je vóór 11 uur bestelt, heb je het meestal dezelfde avond al in huis! Wil je meer weten over de verschillende soorten vlees die wij naast kalfsvlees verkopen? Of heb je nog vragen over onze service? Neem je dan vooral contact met ons op. Je kunt bellen naar (0172) 577 147. Of mail naar info@beefensteak.nl.. Wij helpen je graag verder.