Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees

Kalfsvlees kopen van Nederlandse bodem

Kalfsvlees kopen doet u bij Beef&Steak. Dit vlees komt van runderen die maximaal 12 maanden oud zijn. Kalfsvlees is er in twee soorten: kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Het kalfsvlees komt van kalveren die tot 8 maanden oud zijn. Rosé kalfsvlees komt van kalveren die tussen de 8 en 12 maanden oud zijn. De kalveren komen uit de zuivelindustrie. Een koe geeft immers alleen melk als zij ieder jaar een kalf krijgt. 30% van de kalveren blijft op het moederbedrijf om later koe te worden. De andere kalveren groeien op bij kalverhouders.

Kalfsvlees kopen is een gezond alternatief

Op het menu van de kalveren staat kalvermelk en ruwvoer. Het menu van de rosé kalveren bestaat uit enkel ruwvoer. Het uitgebalanceerde menu staat garant voor een heerlijk stukje kalfsvlees. Kalfsvlees is mager en zit boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B1, vitamine D, eiwitten en ijzer. Daarnaast past kalfsvlees goed binnen de meeste diëten. Kies bijvoorbeeld voor het kopen van een heerlijke kalfsbiefstuk, kalfsburger of kalfsvlees spareribs.

Neem contact met ons op

Bij Beef&Steak bezorgen we uw bestelling aan huis. Wanneer u vóór 16.15 uur bestelt, heeft u het meestal de volgende dag al in huis! Wilt u meer weten over de verschillende soorten vlees die wij naast kalfsvlees verkopen? Of heeft u nog vragen over onze service? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt bellen naar (0172) 577 147. Wij helpen u graag verder.

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.