Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Uruguay Grain-Fed

Uruguay Grain-Fed

Ons Uruguyaans rundvlees komt van Hereford en Angus runderen, échte vleesrassen. Naast het afmesten worden de dieren de laatste 120 dagen op een uitgebalanceerd dieet gezet van plantaardige eiwitten.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
ossenhaas-heel
Rundvlees
ca. 1100 gram
€ 60,95
Uruguayaanse-biefstuk
Angus Rundvlees
ca. 100 gram
€ 2,59
Uruguayaans-rib-eye-heel
Angus Rundvlees
ca. 1500 gram
€ 110,99
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1600 gram
€ 67,29
entrecote-steak-uruguayaanse-grain-fed
Angus Rundvlees
ca. 350 gram
€ 18,29
Uruguayaans-grain-fed-flank-steak
Rundvlees
ca. 800 gram
€ 22,95
uruguayaanse-tournedos
Angus Rundvlees
ca. 125 gram
€ 9,59
uruguayaans-grain-fed-jodenhaas
Angus Rundvlees
ca. 150 gram
€ 5,99
Uruguayaanse-chuck-roast
Angus Rundvlees
ca. 700 gram
€ 19,49
Uruguayaans-bavette
Angus Rundvlees
ca. 1200 gram
€ 39,95
Uruguayaanse-whole-packer-brisket
Angus Rundvlees
ca. 3750 gram
€ 92,99
per pagina

Black Angus Rundvlees uit Zuid-Amerika

Tijdens deze 120 dagen worden de dieren zeer nauwkeurig in de gaten gehouden door voedingsspecialisten. Zij houden de groei en gezondheid van de dieren goed in de gaten en zorgen ervoor dat het de dieren aan niets ontbreekt.


Wat eten deze Black Angus en Hereford runderen uit Uruguay?

Het dieet van deze runderen bestaat uit de volgende granen: sorghum, sorghum flakes, mais, mais flakes, sojabonen en vezels. De kalveren krijgen een hogere hoeveelheid vezels en minder high energy granen. Naarmate de runderen ouder worden, wordt dit omgedraaid zodat de voeding de behoefte vervult. De runderen worden na 27 maanden geslacht. Ze hebben dan het optimale gewicht en gezondheid om de beste kwaliteit vlees te kunnen leveren.


Hoe grill ik een Zuid-Amerikaanse steak?

Het belangrijkste van het grillen van een steak is het online kopen van kwaliteit. Een steak van slechte kwaliteit kun je niet lekker maken. Kies dus voor topkwaliteit van Black Angus rundvlees uit bijvoorbeeld Uruguay. Ontdooi de steak in de koelkast, haal het een dag van tevoren uit de vriezer en plaats om een bordje of in een schaal. Laat het vlees een uurtje voordat je gaar grillen buiten de koelkast op temperatuur komen. Kruid de steaks naar smaak met verse peper en zout. Zorg voor een hoog vuur en grill de steak om en om in 2-3 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-55 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten en geniet van een heerlijke Black Angus steak.


Black Angus rundvlees uit Zuid-Amerika online kopen

Je kunt bij ons terecht voor de beste kwaliteit rundvlees uit Zuid-Amerika. Onze eigen voorkeur gaat vooral uit naar Hereford en Black Angus rundvlees uit Uruguay. Dit vlees heeft de mooiste marmering en de beste smaak. Je kunt online een keuze maken uit veel verschillende stukken rundvlees, ook wel snitten genoemd. Alles is verkrijgbaar in diverse porties en gewichten. Kies wat voor jou het beste uitkomt. Als je vóór 11:00 uur bestelt, heb je het ook nog dezelfde avond tussen 17:00 en 22:00 uur in huis.


Contact

Wens je graag wat meer informatie? Of heb je nog vragen? Wij horen het graag van je. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0172) 577 147. Je kunt ons ook mailen. Je kunt jouw bericht sturen naar service@beefensteak.nl.