Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Over ons

De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar we naar streven sinds onze oprichting in 2008. Als liefhebbers begonnen we met onze online slagerij en bezorging aan huis zodat iedere particulier toegang heeft tot het mooiste vlees en bijzondere stukken. We brengen vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en we willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.


Picanha bijvoorbeeld, was bij ons beschikbaar terwijl het bijna nergens anders werd aangeboden. Inmiddels zie je dat collega's ons graag kopiëren en vind je picanha op veel plekken terug. Ook de Boston Butt, een stuk speciaal voor de barbecueliefhebber was, als eerste in Europa, te koop bij ons. Naast heel mooi vlees letten we ook op dierenwelzijn. Wat we doen moet met respect voor het dier zijn. Zo kiezen we voor het Livar varken in plaats van het 'industrievarken' omdat dit varken met respect wordt behandeld, meer ruimte heeft, lokaal voer krijgt en -ook belangrijk- meer smaak te bieden heeft. Een plofkip komt er bij ons niet in, maar wel de Gildehoen.

Matthijs

Oprichter Matthijs van der Pijl

De barbecueliefhebber kan bij ons terecht voor bijna alle soorten die juist voor de barbecue geschikt zijn. Een ruime keuze aan spareribs, Boston Butt voor pulled pork, côte de boeuf, teveel om op te noemen. Als je nog wat hulp kunt gebruiken om een start te maken met barbecueën, boek dan één van onze barbecue workshops.


Met uiterste zorg en hygiëne verwerken we de producten en verpakken deze vacuüm. De foto's op de website zijn dan ook van onze eigen producten zodat je kunt zien wat je krijgt. Je kan bij ons kiezen uit verschillende manieren van bezorging die het beste bij je past. Zo heb je Trunkrs waarbij je bestelling s'avonds wordt geleverd, terwijl het diezelfde middag pas bij ons is opgehaald. Het vlees is dus maar kort onderweg in een verpakking die zo goed koelt dat diepvries gegarandeerd als diepvries aankomt. Ook een tijdige levering is gegarandeerd, je krijgt vooraf te horen hoe laat de chauffeur komt. Alle verpakkingen zijn gerecycled en recyclebaar, dat is beter voor het milieu.

Zo ziet de verapkking eruit

We streven ernaar dat iedere klant zegt: 'alles klopt bij Beef&Steak'. Dus ook als het gaat om klantenservice willen we het beste bieden. Mocht er iets zijn, met een telefoontje is het snel opgelost. Heb je een vraag over een product? Zoek je een recept? Is er iets mis? Bel ons en samen lossen we het altijd op.

 

Wat klanten over ons zeggen:

" Ik ken Beef & Steak al jaren en ook door de jaren heen veel besteld. Nog nooit heb ik 1 moment gehad dat ik dacht, dat had ik beter niet kunnen doen of smaakt valt tegen. Het is altijd top product en prima aangeleverd met uitstekende verpakking. Gewoon proberen... je zult versteld staan." - Marco uit Vlaardingen


"Altijd weer een feestje een bestelling open te maken en het vlees te bereiden." - Frits uit Leimuiden


"Vlees is elke keer van super kwaliteit, je krijgt waar voor je geld. De levering is elke keer netjes en supersnel geleverd, op naar de volgende." - Lucien uit TholenEen vraag stellen over een stuk vlees is geen probleem en je krijgt een snel reactie terug op je vraag.'

Het vlees van Beef&Steak kun je ook zien op RTL4, bij het programma 'Ik BBQ Voor Jou'. Ralph de Kok, bekend pitmaster, bereidt de lekkerste stukken van Beef&Steak op de barbecue.

Wedstrijdkwaliteit

Ons vlees is van wedstrijdniveau en dat kan alleen als je het beste vlees verkoopt. Menig team dat deelneemt aan de KCBS wedstrijden maakt gebruik van onze brisket, spareribs of Boton Butt. De brisket is meermaals als winnaar bekroond en onze Wagyu brisket heeft zelfs de zeldzame maximale score van 180 punten behaald. Beef&Steak is ieder jaar te vinden op de Tony Stone Low&Slow bbq-competition. Met onze WHeyde Hoeve Boston Butt is de eerste plaats behaald op de KCBS wedstrijd 'Beer, Fries & BBQ' door team 'Smoke on the wild side'.

'Thanks for the good quality food'

- bbq wedstrijdteam 'Smoke on the wild side'-

 

Hoe het begon:

Het begon met een bezoek aan restaurant 'The Butcher Shop' in Johannesburg, Zuid-Afrika. De daar geserveerde sirloin steak (entrecote) smaakte zo fantastisch dat ik me afvroeg wat ik al die jaren voor bourgondisch vlees had gehouden. Beef&Steak is opgericht in 2008 vanuit een passie voor zulk smakelijk vlees. De oprichter is Matthijs van der Pijl. Matthijs is een telg uit een slagersgeslacht en liefhebber en kenner van mooi vlees. Hij heeft besloten het mooiste bourgondische vlees aan te bieden via een slagerij op internet.

 

 

Beef&Steak

Hertog van Beijerenstraat 23 

2461 EM

Ter Aar

0172-577147