Bavette

Bavette

De lekkerste bavette voor op de barbecue

Bavette wordt vaak gezien als een delicatesse voor op de barbecue, bijvoorbeeld in Frankrijk. In Nederland wordt bavette ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere rundvlees komt uit de flank van het rund en is hierdoor heerlijk mals. Bij runderen die hier speciaal voor gefokt worden, is bavette zelfs zo mals dat het soms rauw gegeten wordt. Maar op de barbecue komt dit vlees pas écht tot zijn recht! Bij Beef&Steak kunt u een uitstekende bavette steak bestellen die u de volgende dag al op de barbecue kunt leggen. Trakteer uw vrienden en familie eens op iets anders dan een hamburger of een worstje, en plaats vandaag nog uw bestelling. Wilt u meer informatie over deze prachtige vleessoort, kijk dan op onze website of neem contact op met Beef&Steak.

Verschillende bavette steaks voor op de barbecue bij Beef&Steak

Bij Beef&Steak kunt u kiezen uit verschillende Bavette steaks die allemaal geschikt zijn voor de barbecue. Bavette is altijd rundvlees, Deze kunt u bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heeft u de keuze uit:

Zowel voor de grote als voor de kleine eter hebben wij genoeg in de aanbieding. Omdat wij alles dat u in onze online slagerij vindt op voorraad hebben, kunt u zoveel bestellen als u wilt.

Bavette bestellen en meer informatie

Op onze website kunt u voor al dit kwaliteitsvlees tevens smakelijke recepten vinden waarmee u uw gasten tijdens de barbecue kunt verrassen. Bestel vandaag nog een lekkere bavette steak of wroetvarken vinkelapjes. Neem contact op met telefoonnummer (0172) 577 147 bij vragen of als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. Wij helpen u graag om van uw barbecue een geweldig eetfestijn te maken!

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.