Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

BBQ Pakket

BBQ Pakket

Bestel eenvoudig een BBQ pakket met het lekkerste vlees. 

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
bad-ass-buffalo-chicken-wings

BBQ Pakket Basic voor 4 personen
€ 24,99
pastrami-kit

just-4-koks-probeerpakket

zelf-grillworst-maken-pakket

weekend-bbq-pakket

Barbecuepakket Easy voor 4 personen

smash-burger-kit

bbq-satepakket

worstenpakket

Kabeljauwfilet

luxe-bbq-spiezenpakket

barbecuepakket-deluxe

burgers-around-the-world

beef-burger-taster

beer-can-chicken-kit

Barbecuepakket voor 8 personen

noskos-the-deal

per pagina

Een compleet barbecue pakket

Ga je een barbecue gaat houden kun je natuurlijk naar de winkel gaan om daar jouw vlees te halen. Je kunt ook gemakkelijk een compleet barbecue pakket bestellen bij Beef&Steak. Het is toch ideaal wanneer je van kwaliteitsvlees kunt genieten dat én deze van uitstekende kwaliteit is? Daarnaast is het weer eens iets anders dan de vertrouwde speklap. Bij Beef&Steak kun je een compleet pakket eenvoudig zelf samenstellen.


Probeer het lekkerste barbecue pakket zelf

Voor een uitstekende barbecue hoef je dankzij Beef&Steak uw deur niet meer uit! Alleen om te barbecueën dan. Als je nog vragen of speciale wensen hebt, dan horen we dat uiteraard graag van je. Barbecues zijn natuurlijk het leukst wanneer ze spontaan georganiseerd worden. Bij Beef&Steak spelen we daar graag op in. Wil je morgen met vrienden of familie barbecueën? Dat is geen probleem! Wanneer je jouw barbecue pakket voor 11 uur bestelt, heb je het dezelfde avond al in huis.


Jouw barbecue pakket al de volgende dag in huis

Bestel je een barbecue pakket van € 75,- of meer? Dan is de verzending gratis. Op onze website kun je al onze pakketten vinden en kun je meteen jouw bestelling plaatsen. Probeer ook eens een van onze vleespakketten en ga voor een maximale smaaksensatie. En zijn er van jouw kant nog onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kun je doen door te bellen met het telefoonnummer (0172) 577 147.