T-bone steak

T-bone steak

De heerlijke T-bone steak

Wilt u genieten van een heerlijke T-bone, zonder er zelf de deur voor uit te hoeven? Het is mogelijk dankzij Beef&Steak. Deze online slager verkoopt T-bone steak van de beste kwaliteit. Plaatst u op een werkdag vóór 16.15 uur een bestelling? Dan zorgen wij ervoor dat u deze de volgende dag al in huis heeft. Klinkt dat niet verleidelijk?

Met de T-bone krijgt u eigenlijk twee stukken vlees

De T-bone is een stuk rundvlees wat tussen de ribben zit. Het is vergelijkbaar met de entrecote, maar dan mét been. Hierdoor zit er ook een ander stuk vlees aan, namelijk het vlees dat men eigenlijk kent van de ossenhaas. Het zijn de meest kwalitatief hoogwaardige stukken rundvlees die er bestaan. Een heerlijk stuk groot vlees, voor de echte vleesliefhebber. Het zijn ten slotte eigenlijk twee stukken rundvlees in één: de T-bone en de ossenhaas.

Meer vlees van de best mogelijke kwaliteit dan enkel de T-bone

Naast een T-bone bieden wij ook andere stukken rundvlees aan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een stuk rib eye of Tomahawk steak. Naast verschillende soorten vlees, bieden wij ook verschillende rubs en sauzen aan, waar u uw gerecht helemaal mee afmaakt. Mocht u vragen hebben over het vlees of de bereidwijze, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan door gebruik te maken van de online chatfunctie of door te bellen naar (0172) 577 147.

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment:

 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.