Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Rosbief

Rosbief

Wanneer je een heerlijk stuk rosbief wilt kopen, doet je dat natuurlijk enkel bij een specialist binnen dit vakgebied. In dat geval moet je bij Beef&Steak zijn. 

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
wagyu-rosbief
Rundvlees
ca. 1000 gram
€ 42,95
per pagina

Online rosbief kopen

Dit is dé online slager waar je gegarandeerd bent van een hoogstaand kwalitatief stuk vlees. Wanneer je bij ons rosbief wilt kopen, kun je terecht voor een heerlijk stuk achtermuis van de Bommelse Blonde d’Aquitaine. Geroemd om zijn zachtheid en fluwelen smaak. Zeker de rosbief is één van de toppers van dit vleesrund. Heerlijk als braadstuk of om te roken op de barbecue.


Heerlijke rosbief kopen doet u bij deze online slager

De Bommelse Blonde d’Aquitaine, bekend van de heerlijke rosbief, is een van oorsprong een Frans runderras. De variant die je bij ons koopt, komt echter uit de Gelderse Bommelerwaard. Hier heeft het runderras alle vrijheid om heerlijk te grazen en te genieten van al het moois dat de Bommelerwaard te bieden heeft. Dit proef je dan ook zeker in het heerlijke vlees dat wij binnen ons assortiment aanbieden. Daarnaast kun je naast rosbief meerdere heerlijke stukken vlees bij ons kopen. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan vlees waar iedereen wel een bepaald stuk vindt dat voldoet aan zijn of haar wensen. Zodoende kun je bij ons ook terecht voor onder andere:Heb je nog vragen over ons rosbief of ander vlees dat je bij ons kunt kopen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen aanbieden betreft het kopen van rosbief? Wij vertellen je hier graag alles over. Voor vragen of voor extra informatie kun je ons bereiken via de chatfunctie. Het is natuurlijk ook mogelijk ons telefonisch te bereiken via (0172) 577 147.