Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Rib eye

Rib eye

Ribeye is één van de meest populaire biefstuksoorten op de markt. Dit stuk vlees is eenvoudig te bestellen via BEEF&STEAK. 

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
rib-eye-around-the-world
Rundvlees

usa-grain-fed-rib-eye-steak
Rundvlees
ca. 350 gram
€ 34,69
Black Angus Rib Eye
Rundvlees
ca. 375 gram
€ 37,49
Dry Aged Rib Eye Steak
Rundvlees
ca. 350 gram
€ 18,69
uruguayaans-grain-fed-rib-eye-steak
Rundvlees
ca. 275 gram
€ 18,59
Uruguayaans-rib-eye-heel
Rundvlees
ca. 700 gram
€ 51,99
per pagina

Kwaliteitsvolle rib eye

Bij onze online slager treft u diverse soorten heerlijk vlees aan van de beste kwaliteit. U bent slechts enkele klikken verwijderd van het beste vlees dat u ooit heeft geproefd!


Rib eye is heerlijk mals en sappig rundvlees

Rib eye is gemarmerd rundvlees, oftewel met een beetje vet doorregen. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en sappig. U kunt het bakken of braden en zelfs grillen of roosteren. Rib eye is het lekkerst wanneer het rosé gebakken is. Onze Rubia Gallega rib eye is misschien wel de lekkerste rib eye die er bestaat. Dit stuk vlees is namelijk 21 dagen gedroogd en heeft een diepe smaak. Maar ook het vlees van de Aberdeen Angus rib eye steak is zeer vol van smaak dankzij de mooie marmering in het vlees.


Benieuwd naar ons aanbod aan rib eye?


Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen over ons aanbod aan rib eye? Belt u ons dan gerust. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0172) 577 147. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze chatfunctie op de website.