•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

BBQ pakket

Stel een heerlijk BBQ pakket samen op deze site van Beef&Steak! Een succesvolle barbecue verzekerd. Met de heerlijke vleessoorten van Beefensteak.nl maakt u een waar feestje, waarbij iedereen kan smullen en genieten. Stel vandaag nog het ideale BBQ pakket samen, dan verzenden wij hem direct. Bestelt u meer dan 60 euro, dan rekenen wij geen extra kosten voor de verzending.

Het feestje kan beginnen met een BBQ pakket van Beef&Steak

Op deze site van Beef&Steak stelt u eenvoudig uw eigen BBQ pakket samen, voor die ene barbecue die allang gepland stond, of voor de barbecue waarvan zojuist besloten is dat die gehouden gaat worden. Als u vandaag namelijk voor 16.30 uur bestelt, kunt u morgen al genieten van al dat heerlijks. Of u nu op zoek bent naar spareribs, steaks, worsten of burgers, wij hebben het allemaal. Ook als u nog sauzen of zelfs nog houtskool moet hebben, zit u goed op deze site. U bestelt heel gemakkelijk binnen enkele muisklikken, een overheerlijk BBQ pakket. U kunt het BBQ pakket naar eigen keuze samenstellen. Bent u iemand of kent u iemand die helemaal fan is van barbecueën? Kijkt u dan ook eens bij de barbecue workshops: leuk om cadeau te geven, heerlijk om te krijgen.

Bel voor meer informatie

Via Beefensteak.nl bestelt u eenvoudig en snel uw eigen BBQ pakket. Hebt u nog vragen? Of wilt u graag wat meer informatie over de vleessoorten of over onze service? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0172-577147.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.