Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Beef ribs

Beef ribs

Beef short ribs zijn een prachtige zachte variatie op de bekende spareribs en je kunt ze gemakkelijk online kopen. Iedereen kent spareribs, maar meestal alleen van het varken.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
short-ribs-wagyu
Rundvlees
ca. 800 gram
€ 39,99
flat ribs black angus gegaard
Rundvlees
ca. 1600 gram
€ 79,95
ierse-beef-hammer
Iers Rundvlees
ca. 2700 gram
€ 53,95
beef-ribs-kit
Rundvlees

ierse-flat-ribs
Rundvlees
ca. 2900 gram
€ 47,95
ierse-bbq-jacob-s-ladder
Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 37,49
per pagina

De lekkerste short ribs


Minder bekend zijn de spareribs van het rund. Er zijn twee bekende soorten beef ribs: de chuck ribs en de short rib. De chuck rib is een snit die bestaat uit vier ribben met vlees erop. Dit stuk zit achter, aan de onderkant van de nek van het rund. De short rib is een snit die bestaat uit drie ribben met vlees van de borst (brisket) erop. Wat voor rib u ook zoekt, Beef&Steak heeft het voor u.


Chuck rib en short rib


Het mooiste is om de flat rib in zijn geheel low & slow te bereiden. Dit zijn vaak grote stukken van soms wel twee kilo of meer. Wij snijden speciaal voor u kleine porties. De chuck ribs snijden we tussen de ribben los van elkaar. U krijgt dan een rib met het lekkerste vlees erop. Heerlijk om langzaam te garen. De short rib wordt altijd overdwars geleverd. U heeft dan een steak met drie losse stukken rib eraan. Ook langzaam te garen, maar grillen als een steak kan ook.


Nederland: ontdek de heerlijke short ribs!


Waar u ook woont in Nederland en wat voor vlees u ook lekker vindt: probeer de short ribs en laat een wereld voor u opengaan. Ga voor heerlijke mals vlees dat zo van het bot valt en proef de boterzachte structuur van de crème de la crème van de ribs. Wilt u er zeker van zijn van het lekkerste rundvlees? Breng de ribben dan op smaak met onze heerlijke kruiden en sauzen. Uw beef short ribs kunt u het beste kopen bij dé online slager, Beef&Steak.


Bestel uw short ribs en laat ze door heel Nederland bezorgen


Wilt u meer weten over de verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Bel naar (0172) 577 147 en stel ons de vragen die u heeft. Uw beef short ribs kopen doet u eenvoudig online en laat ze bij een bestelling vanaf € 70,- gratis bezorgen bij u thuis in heel Nederland.