Beef ribs

Beef ribs

De lekkerste short ribs

Beef short ribs zijn een prachtige zachte variatie op de bekende spareribs en u kunt ze gemakkelijk online kopen. Iedereen kent spareribs, maar meestal alleen van het varken. Minder bekend zijn de spareribs van het rund. Er zijn twee bekende soorten beef ribs: de chuck ribs en de short rib. De chuck rib is een snit die bestaat uit vier ribben met vlees erop. Dit stuk zit achter, aan de onderkant van de nek van het rund. De short rib is een snit die bestaat uit drie ribben met vlees van de borst (brisket) erop. Wat voor rib u ook zoekt, Beef&Steak heeft het voor u.

Chuck rib en short rib

Het mooiste is om de flat rib in zijn geheel low & slow te bereiden. Dit zijn vaak grote stukken van soms wel twee kilo of meer. Wij snijden speciaal voor u kleine porties. De chuck ribs snijden we tussen de ribben los van elkaar. U krijgt dan een rib met het lekkerste vlees erop. Heerlijk om langzaam te garen. De short rib wordt altijd overdwars geleverd. U heeft dan een steak met drie losse stukken rib eraan. Ook langzaam te garen, maar grillen als een steak kan ook.

Nederland: ontdek de heerlijke short ribs!

Waar u ook woont in Nederland en wat voor vlees u ook lekker vindt: probeer de short ribs en laat een wereld voor u opengaan. Ga voor heerlijke mals vlees dat zo van het bot valt en proef de boterzachte structuur van de crème de la crème van de ribs. Wilt u er zeker van zijn van het lekkerste rundvlees? Breng de ribben dan op smaak met onze heerlijke kruiden en sauzen. Uw beef short ribs kunt u het beste kopen bij dé online slager, Beef&Steak.

Bestel uw short ribs en laat ze door heel Nederland bezorgen

Wilt u meer weten over de verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Bel naar (0172) 577 147 en stel ons de vragen die u heeft. Uw beef short ribs kopen doet u eenvoudig online en laat ze bij een bestelling vanaf € 70,- gratis bezorgen bij u thuis in heel Nederland.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.