Burgers

Burgers

Burgers

Beef en de lekkerste burgers

Kies voor beef van de hoogste kwaliteit en maak daarmee de lekkerste burgers. Rundvlees burgers zijn een van de bekendste stukken vlees voor op de barbecue. Al vele generaties wordt deze steak van gemalen vlees en kruiden gegrild op een mooi vuurtje tijdens het barbecueën. Hamburgers zijn voor iedereen geschikt; voor kleine kinderen tot aan de opa's en oma's.

Oorsprong van ons beef en dus de burgers

De initiatiefnemers van deze Hamburg-Amerikalijn, Alber Ballin en Edwin Carr, vonden dat de opvarenden zelf koosjere, voedzame maaltijden moesten regelen, die snel te bereiden waren. Gemalen vlees werd gezouten, om het langer houdbaar te maken. Vervolgens werd het als balletje gerold en opgeslagen. Vóór de bereiding werd deze platgeslagen en in de pan gebakken. Deze maaltijd werd omgedoopt tot "hamburger vlees".

Ontdek de verschillende soorten burgers

Inmiddels worden er vele soorten en maten beef en burgers aangeboden. Beef&Steak heeft een prachtig burgerassortiment samengesteld met op dit moment maar liefst vijf verschillende soorten en maten burgers. Iedere hamburger heeft zijn eigen smaak en structuur. De Wagyu burger is zo zacht als boter met een romige en volle smaak die zo typerend is voor dit vleesras. De USA Prime en Angus burger zijn juist weer wat steviger rundvlees met zeer mooie en verfijnde smaken. Voor de Iberico-liefhebber hebben we zelfs een burger van deze smaakvolle varkens.

De lekkerste burgers bestelt u gewoon online!

Kies ook voor onze kwalitatieve beef en maak daarmee de lekkerste rundvlees burgers. Of kies voor het bestellen van een kant-en-klare rundvlees burger die u direct op de barbecue of op de grill kunt leggen. Bestellen doet u zeer eenvoudig via onze website, waarna wij uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Heeft u vragen over ons aanbod? Bel dan met onze klantenservice via (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.