Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Ribs 101 Workshop

Artikelnummer: 9903
4,0

Niet op voorraad





Alles wat je moet en kunt weten over "ribs".
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

Ribs 101 Workshop

De spareribs behoren tot de heilige drie-eenheid van de Amerikaanse BBQ. Tijdens deze workshop leer je alles over spareribs en de bereiding ervan. Maar niet alleen dat... In deze workshop gaan we het hebben over: anatomie van de ribs, 3 ½ and down, welke soorten zijn er, waar zitten ze en wat zoek je in een goede rib?

Het programma:

- Hoe zijn ribs eigenlijk ontstaan; van afvalproduct tot BBQ-topper

- Welke soorten "Ribs" zijn er allemaal en waar zitten ze?

- Welke bereiding komt er kijken bij ribs?

- Het toepassen van kruiden en andere dry rubs

- Het voordeel van garing met bot; "the closer to the bone, the sweeter the meat"

- Directe en indirecte garing

- Het gebruik van rookhout en het effect ervan op je ribs

- Het voorbereiden van je "pit", oftewel je barbecue, volgens diverse methodes

- Diverse soorten bereiding, waaronder de 3-2-1-methode

- Het aflakken van je ribs

Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. baby back ribs, beef ribs, kalfsribben of Iberico ribben en ribfingers te proeven. U gaat zelf Baby backs voorbereiden. Deze zullen door de Pitmaster worden bereid. Deze kunt u uiteraard ter plaatse opeten of eventueel meenemen naar huis om de geleerde skills direct te laten proeven!  De aanvang van de workshop staat vermeld als productomschrijving en zal ongeveer 3-4 uur duren.

De Workshop is inclusief 1 consumptie. De workshop wordt gegeven door één van onze Pitmasters.

Locatie: Westkanaalweg 68, in Ter Aar. (witte boerderij WILHELMINA HOEVE) U kunt parkeren aan de achterzijde van het terrein, daar bevindt zich ook de workshoplocatie. U dient een Corona Toegangsbewijs (CTB) in uw bezit te hebben om toegang tot de workshop te krijgen.

* Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop.

Meer Informatie
Price € 69,95
SKU 9903
Reviews
Martin Maertens
May 2019
25052019
Wat een ervaring, heel leuk gebracht en genoeg kunnen eten. Echt een aanrader. Fantastische dag gehad. Mooie gerechten.
Familie Gräve
March 2017
Veel geleerd en eerlijk gesmuld!
Waar wij de middag/avond zijn gestart met de gedachte dat het vlees van het bot moet vallen hebben we geleerd dat het vlees van een f antastische sparerib niet van het bot valt en ook geen bagger saus nodig heeft.

Genoten van de humoristische wijze waarop Harry en ook Carel ons een kijkje hebben gegeven in de keuken van spareribs,

Heerlijke avond gehad en met een gevuld en vreselijk enthousiast gevoel naar huis gegaan.

Heel inspirerend en de voorgegaarde spareribs komen er bij ons niet meer. In.

Dank u wel

Roel Duysserinck
February 2017
Niet twijfelen: DOEN!
Ik heb staan genieten, Paul is een bevlogen verteller die het gewoon duidelijk en eenvoudig brengt. De groep was divers met beginners en wat gevorderde bbq-ers maar dat was niet te merken. Ook voor de gevorderde bbq-ers was er genoeg te leren en te proberen.
A. Heine
May 2016
A. Heine
Veel geleerd maar nog meer afgeleerd. Met name het starten van een rustig vuur en de controle over de temperatuur vanaf het begin was een eye opener. Nu eens kijken of mij dat ook gaat lukken op de weber ik heb nu de voordelen gezien van de keramische barbecue en ik moet zeggen dat werkt erg mooi. Ook de bullit is een mooi apparaat. Ik kom binnenkort deze workshop ook nog doen om wat verder kennis te maken met dit type barbecue.
Edwin van Oostende
May 2016
Edwin van Oostende
De workshop is erg interessant. Je leert veel wat je al heel eenvoudig thuis kan toepassen. Maar neem vooral je eigen brood mee want: er worden 3 kippen gebraden voor 24 personen dus als je er snel bij ben heb je zeker een stukje kip te pakken. Daarnaast krijgt 1 broodje met overheerlijk vlees zeker een kwart hamburger en 2 stukje spare-rib. Dan zo rond 22h kan je je zelfgemaakte spare-rib nuttigen. Tot die tijd is er alleen drank wat je moet zelf afrekenen. Samengevat ?59- met 24 personen en om 22h over je honger heen zijn vind ik best bijzonder.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ribs 101 Workshop
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.