Grote runderen, grote steaks! Dit geldt zeker voor de entrecôte van de Rubia Gallega. De entrecôte van dit Spaanse runderras is een hele beleving op zich. Het vlees is heerlijk mals en heeft een fijne marmering. Dit zorgt voor een heerlijke smaak. Een ander aspect waardoor de smaak zo treffent is, is het lange rijpingsproces. De entrecôte heeft 21 dagen gerijpt. Hierdoor ontstaat er een explosie van smaken. Entrecôte en rib eye zijn allebei topstukken van het rund. De marmering van de entrecôte is echter iets fijner. Het intramusculaire vet komt bij de entrecôte dus iets beter tot uiting. De Rubia Gallega is een Spaans runderras en geniet steeds meer bekendheid in Nederland en België. De smaak van het vlees zou omschreven kunnen worden als kruidig en ietwat ziltig. Het gehalte van intramusculair vet is bij de Rubia Gallega erg hoog. Hierdoor heeft het vlees een waanzinnige smaak.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!