De Rubia Gallega is een 21 dagen gedroogde rib eye en een echte topper onder de rib eyes. Deze steak is een variant van het welbekende biefstuk. De steak is afkomstig uit de voorkant van de rug van het rund. Dit stuk vlees is zacht en diep van smaak met een vleugje noot. De zachte smaak komt doordat er weinig bindweefsel bij de spieren zit. De diepe smaak komt door de vetstructuur van het rund.
Het Rubia Gallegarund is een Spaans ras en wordt steeds bekender in Nederland en België. Het vlees kent een zeer subtiele marmering. Verder heeft het vlees van de Rubbia Gallega een kruidige en ietwat ziltige smaak. Dit runderras leidt een natuurlijk leven en ze kunnen er lang van genieten. Rubia Gallegarunderen worden pas op latere leeftijd geslacht, dit in tegenstelling tot veel andere runderen.
Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!