•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Kerntemperaturen voor rundvlees, varkensvlees en kip

Kerntemperatuur in graden celsius garingstemperatuur nagaring
Rundvlees
       
Steak rare 50 190 2
       
Steak medium 55 190 2
       
Steak well done 58 190 2
       
Ossenhaas heel 50 160 2
       
Picanha 52 130 3
       
Longhaas 55 150 3
       
Cote de Boeuf 55 160 3
       
Ossenhaastournedos 50 160 2
       
Rib roast 55 160 3
       
Flank steak 50 190 3
       
Skirt steak 50 190 3
       
Brisket 88 107 3
       
Biefstuk 55 180 3
       
Schouderhaas 55 170 4
       
Burger 55 180 4
       
       
Varkensvlees      
       
Spareribs 90 110 3
       
Buikspareribs 90 110 3
       
Pulled pork 90 110 2
       
Procureur steak   180 3
       
Kotelet 70 180 2
       
Varkenshaas 65 180 2
       
Rack of Pork 65 180 2
         
Procureur 65 130 3
       
Kip 70 160 2
       
Vis 55 150 1