•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Hamburger

Hamburger

Bereid de lekkerste hamburger

Als er een stuk vlees is dat op elke barbecue thuishoort, dan is het wel de hamburger. Al generaties lang is de hamburger het ultieme symbool voor de vleesliefhebber. Bij de online slagerij van Beef&Steak mag deze favoriet daarom zeker niet ontbreken in ons assortiment! Sterker nog, wij hebben een schitterend aanbod opgesteld met bijzondere burgers die onze aandacht als fijnproevers hebben getrokken. Kijk snel op onze website voor deze winnaars en schroom niet om contact op te nemen bij vragen.

Kwaliteitsvlees én een makkelijk te bewaren hamburger

Bij Beef&Steak heeft u de keuze uit maar liefst 9 verschillende soorten hamburgers. Ieder van een ander formaat en met een eigen unieke smaak. En hoewel de hamburger traditioneel gezien van rundvlees wordt gemaakt, hebben wij voor de liefhebber zelfs een Iberico burger van varkensvlees in ons assortiment opgenomen. U kunt de hamburger van uw voorkeur ook per 10, 20 of 50 stuks bestellen voor een gereduceerde prijs. Heel handig met een barbecuefeestje. Krijgt u de hamburgers niet op? Dan kunt u ze gewoon invriezen en bewaren voor de volgende keer.

Maak indruk op familie en vrienden tijdens de volgende barbecue!

Maak van uw volgende barbecue een culinair hoogstandje en plaats vandaag nog uw bestelling! Dit doet u eenvoudig via de website. U kunt ons bij vragen overigens ook telefonisch bereiken door te bellen met telefoonnummer 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.