Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Paul's Pie

Paul's Pie

Paul’s Pies zijn gemaakt met twee verschillende soorten roomboterdeeg. Finger-licking good’ is het gezegde in Nieuw Zeeland.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
paul-s-pie-thai-chicken-curry
Gevogelte
ca. 200 gram
€ 8,99
€ 7,19

paul-s-pie-sate-ajam-pedis
Gevogelte
ca. 200 gram
€ 9,99
€ 7,99
per pagina

De bodem is stevig genoeg, zodat de pie uit de hand genuttigd kan worden. ‘ Roomboter bladerdeeg zorgt voor puur genieten van een knapperig en smaakvolle deksel. De malse, hartige vulling belooft altijd een aangename smaaksensatie te zijn.

De standaard maat van een Paul’s Pie weegt 180 gram en is gemakkelijk te bereiden. Ideaal als een tussendoortje of onderdeel van een maaltijd met bijvoorbeeld een lekkere salade. Ook heerlijk met een biertje of glaasje wijn erbij. Ik hoop dat u ook zult genieten van deze ‘down-under’ traditie en van de kwaliteit van Paul’s Pie.


Kwaliteit.

Een Paul’s Pie wordt gemaakt met passie en zorg. Ik streef ernaar een verantwoord product van hoge kwaliteit te leveren, niet alleen wat smaak betreft en de gebruikte grondstoffen, maar ook in de keuze van toeleveranciers. Met trots kan ik zeggen dat de Paul’s Pie vullingen bereid worden in een ‘culinaire’ keuken en alle productie vindt plaats in een BRC gecertificeerde bakkerij.