
Fris gekruide Red Snapperfilet
< 30 minuten
4 personen
Gemiddeld
Grill

Heerlijk (BBQ) recept met de red snapper.
Ingrediënten
- 4 rode snapper filet van circa 180 gram
- 2 limoenen
- 30 gram zachte boter
- ½ bosje (smaak afhankelijk) verse rozemarijn, tijm, basilicum of peterselie, fijn gesneden
- 5 gram paprikapoeder
- 5 gram zeezout
- 5 gram, zwarte peper gemalen
- Verse kruidentakjes optioneel
Bereiding
- 1. Verwarm de oven voor op 220°.
- 2. Snij 1 limoen in 8 stukjes.
- 3. Leg de plakjes per paar op een bakplaat met ingespoten bakpapier.
- 4. Leg de snapper filets op de plakjes limoen.
- 5. Meng de paprika, het zout en de peper in een klein schaaltje goed door elkaar.
- 6. Strooi dit mengsel gelijkmatig over de snapper filets.
- 7. Bak de vis gedurende een minuut of 13 in de oven.
- 8. Neem de andere limoen en rasp de schil hiervan. Benodigde hoeveelheid is een theelepel.
- 9. Neem een schaal en meng de limoenschil, de boter en de verse kruiden goed door elkaar.
- 10. Leg de snapper filets met de partjes limoen op een bord.
- 11. Eventueel de kruidenboter bovenop de vis .
Af garneren met een vers takje kruiden.