•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Boston Bean Brisket

Boston Bean Brisket Weer een heerlijk stukje vlees van jullie, de black angus brisket ! Deze keer op z'n Boston's !

Boston Bean Brisket

Bereidingstijd: 12 minuten

Ingredienten

1 Grain-fed brisket,

Maak een marinade/bonensaus van
1 kop tomatenpuree
2/3 kop bruine suiker
1/2 kop stroop
2 theelepels mosterd
2 eetlepels rode wijnazijn
1 eetlepel worchestersaus

Bereiding

smeer het vlees in en laat 24 marineren in de koelkast.
Laat een pondje witte bonen weken voor 12 uurtjes in water.

Maak eerst de bonenmix door 2 grote uien samen met een handvol baconblokjes af te zweten. Haal uit de pan en voeg toe bij de geweekte bonen.
Schroei het vlees dicht in een grote pan, als dat gebeurd is blus je de pan af met een lekker bokbiertje (half blik a 0,5 L , bokbier is heerlijk hierbij ! )
Voeg het vocht toe bij de bonenmix.
Doe alles in een grote braadslee, met het vlees bovenop. Voeg de rest van het bokbier toe, goed afsluiten met alu folie en laat het geheel 12 uurtjes op 120 graden langzaam garen. Half uurtje tot uurtje laten rusten..... Eet smakelijk !

Rating: 9.2, gebaseerd op 12631 beoordelingen.